«Σπουδαίος παίκτης ο Σουάρες»

05:29 18/12/2013 - Πηγή: TNSite
O Kόλο Τουρέ έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Σουάρες και ισχυρίστηκε ότι η πρόκληση του τίτλου για τη Λίβερπουλ είναι ένας καλός λόγος για να παραμείνει ο Ουρουγουανός στην ομάδα.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Σουάρες. Ο επιθετικός έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανοδική πορεία της Λίβερπουλ, που μέχρι τώρα την έχει οδηγήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο συμπαίκτης του Κόλο Τουρέ μίλησε γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και πιστεύει ότι η προοπτική του τίτλου φέρνει πιο κοντά τον Σουάρες σε μια νέα

υπογραφή συμβολαίου.

«Ο Λουίς έχει πει ότι θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που μπορεί να κερδίσει ένα τρόπαιο και νομίζω ότι τώρα βλέπει πως όλοι οι παίκτες θέλουν και να το παλέψουν και να προσπαθήσουν, ώστε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο σίγουρα», τόνισε ο άσος της Λίβερπουλ για τον συμπαίκτη του.

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και είχε καταπληκτική εμφάνιση με την Τότεναμ, παίζοντας με τον τρόπο που ξέρει πάντα. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα», είπε και πρόσθεσε «σκόραρε γκολ, πάλεψε για την ομάδα και βοήθησε τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό τον κάνει πολύ ικανό παίκτη».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα