Σκορδά: Δεν πρέπει οι εκπομπές να παίζουν τον Σφακιανάκη

17:36 25/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ποιος είδε τη Φαίη Σκορδά και δεν την φοβήθηκε σήμερα το πρωί, όταν η κουβέντα έφτασε στις περιβόητες δηλώσεις του Ν. Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή.

«Ο καλλιτέχνης πρεσβεύει κάτι και μέσα από τη δουλειά του προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο. Ο καθένας όμως αντιδρά και γι’ αυτό υπήρξε και η αντίδραση της Δέσποινας και της Έλενας Ακρίτα. Κι εγώ λέω λοιπόν ότι σε καμία εκπομπή

που παρουσιάζω δε δέχομαι να έρθει ο Σφακιανάκης και να ξαναπαίξει δήλωση του Σφακιανάκη. Και αυτό θα έπρεπε να κάνουν και άλλες εκπομπές. Δεν πρέπει να ξαναπαίξουν Σφακιανάκη», είπε το κορίτσι και χτύπησε και το χέρι της στο τραπέζι.

Ο σύζυγός της όμως είχε τελείως αντίθετη άποψη και της απάντησε:

«Τι λες ρε Φαίη; Τι δημοκρατία είναι αυτή. Άρα θα βγουν και θα πούνε η μεγαλύτερη φασίστρια είναι η Σκορδά. Λογοκρίνεις την άποψη του άλλου; Εάν δεν είναι παιδόφιλος, εάν δεν είναι εγκληματίας τι μας ενοχλεί. Είναι ναζιστής. Είναι άποψή του», είπε.

Βέβαια η Φαίη για πρώτη φορά ίσως δεν κράτησε διπλωματική θέση και επέμεινε σε όσα υποστήριξε.

«Γιατί να δώσω λόγο σε έναν άνθρωπο που με πάει πίσω; Τι προσφέρει;», αναρωτήθηκε και όλο νόημα τόνισε ότι στο κεντρικό δελτίο του Star δεν επανέλαβε τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, υπονοώντας ότι ίσως όλα αυτά τα είπε για να προμοτάρει λίγο και τις εμφανίσεις του στο Έναστρον.

Πηγή: Το Πρωινό

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα