Σκληρή κριτική Φαν Χάαλ σε Σνάιντερ

02:21 12/6/2013 - Πηγή: TNSite
Είναι ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και θεωρείται ένας από τους φυσικούς ηγέτες της. Η τελευταία χρονιά, όμως, δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος, παρά το νέο ξεκίνημα που έκανε στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι, βλέπει τη θέση του στην εθνική να κινδυνεύει.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, Λουΐς Φαν Χάαλ αναφορικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ. «Ο Σνάιντερ βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική πτώση. Η φυσική του κατάσταση αντί να βελτιώνεται,

χειροτερεύει συνεχώς. Αν και τους τελευταίους μήνες κατάφερε να αγωνιστεί με μεγαλύτερη συχνότητα, δεν έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ.

Ο Σνάιντερ, όμως, είναι ο αρχηγός της εθνικής. Μήπως ο έμπειρος προπονητής θα έπρεπε να είναι πιο επιεικής; «Ακόμα και ένας αρχηγός μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την απόδοσή του ή τη φυσική του κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής θα πρέπει να επιλέγει αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και, δυστυχώς για όλους μας, ο Σνάιντερ δεν είναι. Τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση», τόνισε ο προπονητής της Ολλανδίας.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν ο Φαν Χάαλ δεν δίστασε να αποκλείσει από την αποστολή της εθνικής τον Σνάιντερ, αποδεικνύοντας πως δεν επηρεάζεται από το όνομα και την ιστορία του παίκτη. Κάτι που σημαίνει πως η θέση του μέσου της Γαλατασαράι στην εθνική Ολλανδίας είναι επισφαλής, σε μια χρονιά που οδηγεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα