Σκασμένος και… αποφασισμένος ο Μελισσανίδης

08:21 7/10/2013 - Πηγή: TNSite
Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του και τη διαιτησία ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου.

Όπως για τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους φίλους της ΑΕΚ, η ισοπαλία απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου στο «Ελ Πάσο» ήταν ένα ανεπίτρεπτο αποτέλεσμα ΚΑΙ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο στόχος των 28 νικών σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική χάθηκε νωρίς και παρότι θα χρειαστούν πολλές περισσότερες τέτοιες γκέλες για να χαθεί η άνοδος,

ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Γιατί στόχος δεν είναι απλώς η άνοδος, αλλά μόνο νίκες με πολλά γκολ και θέαμα και μέχρι τώρα αυτό δεν συμβαίνει.

Ο «τίγρης», που ήταν στη Θεσσαλονίκη λόγω μίας τιμητικής εκδήλωσης στο πρόσωπό του, ήταν σκασμένος για την απώλεια της ομάδας του. Η δυσαρέσκειά του ήταν έντονη, τόσο για την εικόνα που παρουσίασε αυτή στο γήπεδο, όσο και για τα σφυρίγματα της διαιτησίας δίχως να θεωρεί πως το δεύτερο αποτελεί ελαφρυντικό για τους «κιτρινόμαυρους». Και από τη στιγμή που η διοίκηση παρέχει στην ομάδα παραπάνω από τα απαραίτητα για να κάνει… παρέλαση στη Γ’ κατηγορία, είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα απέναντι σε όσους εμφανίζονται κατώτεροι της περίστασης.

Τα είπαν για δύο ώρες

Ο προβληματισμός για την εικόνα της ΑΕΚ είναι εμφανής και στις τάξεις της ομάδας. Χθες οι παίκτες είχαν κάκιστη ψυχολογία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχαν δίωρη συνάντηση αναζητώντας τα αίτια της κακής απόδοσης της ομάδας. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του, αλλά τους πέρασε το μήνυμα. «Δεν γίνεται να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες και να μην τις εκμεταλλευόμαστε. Τα λέμε καιρό τώρα και τελικά το πληρώσαμε. Δεν πρέπει όμως να σκύβουμε το κεφάλι. Μη μας πάρει από κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, γιατί έχουμε έναν στόχο μπροστά μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε», τους είπε.

Κάθε παιχνίδι στο εξής θα αποτελεί τεστ. Για όλους. Αρχής γενομένης από αυτό του Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό την Κυριακή κι εν συνεχεία, την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

*Ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για το χτύπημα που δέχτηκε στον αυχένα το Σάββατο.

«Τρέχει» για το γήπεδο

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να ολοκληρώσουν μέσα στο προσεχές διάστημα την περιβαλλοντική και οικονομική μελέτη, προκειμένου να καταθέσουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου έναν πλήρη φάκελο στην Πολιτεία. Παράλληλα θα υπάρξει και η προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου, ενώ θα ολοκληρωθούν και οι ετοιμασίες για την παρουσίαση των πλάνων του γηπέδου, που θα γίνουν σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο ίδρυμα Ωνάση, στις 6 Νοεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα