Σισοκό και… έκπληξη

09:49 3/8/2013 - Πηγή: TNSite
Η προσθήκη ενός μεσοαμυντικού αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα που έχει απομείνει για τις μεταγραφές «κορμού» του νέου Ολυμπιακού. Και φαίνεται πως στην παρούσα φάση επικρατέστερος για να καλύψει τη θέση είναι ο Μοχάμεντ Σισοκό.

Δυσκολίες για την απόκτηση του 28χρονου άσου από το Μάλι (με γαλλική υπηκοότητα) υπάρχουν, ωστόσο μπορούν να ξεπεραστούν. Αυτή την αποστολή φέρεται πως έχει αναλάβει ο ατζέντης Μίνο Ραϊόλα, που

φημολογείται πως θα έρθει στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να κλείσει τη συμφωνία δανεισμού του Ζε Εντουάρντο στον ΟΦΗ και όχι μόνο. Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε ο ίδιος στο Παρίσι για επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ανήκει για έναν ακόμη χρόνο ο Σισοκό, σχετικά με το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ταξίδι Βρέντζου

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται από χθες στο Λίβερπουλ και ίσως όχι μόνο για το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού στο «Άνφιλντ». Φημολογείται έντονα πως η παρουσία του σχετίζεται με μεταγραφική υπόθεση της ομάδας και επαφές δια ζώσης για ποδοσφαιριστή της Premiership.

Όλα αυτά την ώρα που η Έβερτον φέρεται να πρότεινε στον Ολυμπιακό τον 21χρονο φορ Απόστολο Βέλλιο. Πάντως ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται τον Δημήτρη Διαμαντάκο για τη θέση του τρίτου επιθετικού (πίσω από Σαβιόλα και Μήτρογλου).

Σε ό,τι αφορά τον αμυντικό «πασπαρτού» που θέλει ο Μίτσελ, ο Μιγκέλ Τόρες παραμένει το φαβορί και εξελίξεις θα υπάρχουν από τη Δευτέρα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα