Σήμερα οι λεπτομέρειες…

09:46 26/8/2013 - Πηγή: TNSite
Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση πριν από την Σάλκε θα έχει την ευκαιρία ο Στέφενς να δείξει στους παίκτες του ΠΑΟΚ τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να φτάσουν στους ομίλους του Champions League.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό επαναληπτικό με την Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο

Χουμπ Στέφενς καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς χωρίς να υπολογίζει τρεις ποδοσφαιριστές σε σχέση με την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει τους Λάζαρ, Λίνο και Λόρενς στη διάθεσή του, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Σήμερα ο 60χρονος προπονητής θα δουλέψει τις τελευταίες λεπτομέρειες όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη γερμανική ομάδα.

Στη διάθεση του Στέφενς επιστρέφει ο Κατσουράνης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα είναι «φρέσκος» για αυτό το κρίσιμο ματς.

Ο Ολλανδός θα μιλήσει σήμερα στις 4 το μεσημέρι στους εκπροσώπους του Τύπου στην Τούμπα, μαζί με τον «Κατσούρ», και 1,5 ώρα αργότερα θα ξεκινήσει προπόνηση των ποδοσφαιριστών στη Νέα Μεσημβρία (στα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ).

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «βασιλικών μπλε» Γενς Κέλερ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:15 και στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα