Σενάρια για Κίρικες στον ΠΑΟΚ

01:43 20/11/2013 - Πηγή: TNSite

Την περίπτωση του Βλαντ Κίρικες φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας του, για την ενίσχυση της άμυνας, το όνομα του Ρουμάνου αμυντικού, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην πρώτη αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του, κόντρα στην εθνική Ελλάδος για τα μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου, λόγω τραυματισμού.

Ο 24χρονος παίκτης δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής

που επιθυμεί στην Τότεναμ και για αυτό τον λόγο αναζητεί ομάδα, στην οποία θα εξασφαλίσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Ο ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να κινηθεί για την απόκτηση του Κίρικες με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ, ενώ θα επιδιώξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Ο Κίρικες μετεγγράφηκε στην Τότεναμ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα των Λονδρέζων. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το θέμα του Πιάτι παραμένει "ζωντανό" από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Πολλά θα εξαρτηθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ από την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και παράλληλα από την πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει στην Ευρώπη και παραμείνει σε τροχιά τίτλου, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας από την πλευρά της διοίκησης.

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα