Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Άργος. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από τις πλημμύρες

13:17 2/12/2013 - Πηγή: TNSite

Μια 55άχρονη γυναίκα, σερβικής καταγωγής, σύμφωνα με τα στοιχεία που γράφει το κουδούνι του διαμερίσματος, γιατί δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα τα στοιχεία, που βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Χαντζή στο 'Αργος, είναι ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης πλημμύρας στο 'Αργος.

Ολονύχτια μάχη έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες που έφτασαν απ' όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του 'Αργους, προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν. Προβλήματα

αντιμετώπισαν πολλές περιοχές της επαρχίας 'Αργους. Παράλληλα, τόσο το βράδυ, όσο και τώρα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα φαινόμενα έχουν κοπάσει σήμερα το πρωί και συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων.

Εν τω μεταξύ, τραγικό θάνατο βρήκε ένα 13χρονο κοριτσάκι, σερβικής καταγωγής, από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι, σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν πεσμένη στο έδαφος την 13χρονη, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ήδη νεκρή. Η μητέρα της φέρεται να είχε λιποθυμήσει κι αυτή, αλλά κάποια στιγμή ανέκτησε τις αισθήσεις της, προσπαθώντας να καλέσει σε βοήθεια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος της ανήλικης κοπέλας οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια. Η μητέρα συνελήφθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα