Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανταλλάσσουν πληροφορίες

22:00 20/5/2013 - Πηγή: TNSite

Από τη δεκαετία του ’90 και τις πρώιμες εμφανίσεις του Λεονάρντο ντι Κάπριο («This Boy’s Life», «Marvin’s Room») έχουμε να δούμε τον πρωταγωνιστή του «Υπέροχου Γκάτσμπυ» μαζί σε ταινία με το ιερό τέρας Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ του «Οδηγού Αισιοδοξίας» ενορχηστρώνει αυτό το reunion σε ένα φιλμ με τίτλο «Legacy of Secret», όπου ξανανοίγει το φάκελο της δολοφονίας του Τζον Κένεντι.

Σύμφωνα με μια από τις δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας, ο αρχιμαφιόζος

Κάρλος Μαρτσέλο ήταν ο άνθρωπος πίσω από το φόνο του προέδρου και στην ταινία ο χαρακτήρας, τον οποίο θα υποδύεται ο Ντε Νίρο (ξανά στα σετ του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ) εξομολογείται την ανάμειξή του στο μυστήριο του αιώνα στον πληροφοριοδότη του FBI, Τζακ βαν Λάνινγκαμ (εδώ έρχεται ο Ντι Κάπριο).

Να σημειωθεί ότι η ταινία δεν πρόκειται για την επόμενη του σκηνοθέτη, και πάλι με Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς και Ντε Νίρο με τίτλο «American Hustle», και συμπρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ και Λούις Σι Κέι, αλλά για καινούργιο πρότζεκτ βασισμένο στο βιβλίο των Λαμάρ Γουόλντρον και Θομ Χάρτμαν.

Ο Ντι Κάπριο ξαναγίνεται «Πληροφοριοδότης» μετά από την αποστολή του κοντά στον Τζακ Νίκολσον και γίνεται έμπιστος του Ντε Νίρο ως νονού Κάρλος Μαρτσέλο, προκειμένου να μάθει περισσότερα, μετά την εξομολόγησή του ότι ήταν δική του η εντολή να σκοτώσουν τον JFK.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μόλις ημέρες ανακοινώθηκε άλλη μια ταινία με θέμα τη δολοφονία Κένεντι, με τον Ντέιβιντ Μάμετ στη σκηνοθετική καρέκλα και την Κέιτ Μπλάνσετ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ δε θα αφήσουμε ασχολίαστη και τη δέσμευση του «Λίο» σε νέα ταινία, παρά τις δηλώσεις του ότι αποσύρεται προσωρινά από την οθόνη για να αφιερωθεί στην οικολογία.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα