Προσέχει για να τον έχει...

01:22 5/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ανάσες στον Μάρκους Μπεργκ θα δώσει ο Γιάννης Αναστασίου στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών την Πέμπτη (20:00) στη Λεωφόρο. Ο Σουηδός φορ έμεινε εκτός αποστολής, παρότι μετά και την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα οι λύσεις για τη θέση της επίθεσης είναι περιορισμένες. Το βάρος θα επωμιστεί ο Καρέλης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπαλμπόα.

Εκτός έμειναν επίσης ο Μπαϊράμι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Νάνο λόγω ενοχλήσεων

στους προσαγωγούς που δεν εμπνέουν ανησυχία εν όψει Καλλονής (θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη) και ο Ρισβάνης λόγω ίωσης, ενώ ανάσες θα πάρει και ο Πράνιτς, που προφανώς πήρε ανάσες αφού ακόμη και στο διάστημα της διακοπής είχε υποχρεώσεις με την εθνική Κροατίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Συνεδρίασε η Συμμαχία

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Σε αυτή εγκρίθηκανοι οικονομικές καταστάσεις, η Έκθεση Πεπραγμένων και συγκλήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση για τη χρήση 2012/13.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα