Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιώργος Πατέλης

10:14 3/10/2013 - Πηγή: TNSite

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Διαβάστε ΟΛΑ όσα είπε στην απολογία του

Τόσο ο Μιχαλολιάκος

όσο και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. Παρούσες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατά την απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής ήταν είναι η γυναίκα και η κόρη καθώς επίσης και περίπου 50 οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Κατά την έξοδο του Ν. Μιχαλολιάκου από την Ευελπίδων, τον περίμενε η γυναίκα του Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του Ουρανία, συγγενείς του αλλά και οπαδοί της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Ζαρούλια, φανερά εκνευρισμένη με την απόφαση της προφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου, φώναζε "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή", "είσαι διαμάντι, θα τους νικήσουμε" ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, είπε ότι "γελοία και επίορκα ανθρωπάκια αποφάσισαν την προφυλάκιση του αρχηγού".

Χρυσή Αυγή: "Άδικη και αντισυνταγματική" η προφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου

"Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση "Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα