Προχωρά ήρεμος ο Αναστασίου

23:47 2/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αυτή την περίοδο. Όχι μόνο γιατί ο Παναθηναϊκός ρολάρει και παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη, αλλά και γιατί έχει τη δυνατότητα να προετοιμάζει την ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να ‘χει «πονοκεφάλους».

Η προετοιμασία του τριφυλλιού για την αποστολή στην Τούμπα συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση την Τετάρτη. Εκεί, όπου ο τεχνικός των «πράσινων είδε όλους τους παίκτες

του να συμμετέχουν κανονικά, πλην των «μικρών» Αποστολόπουλου και Ταμπάκη.

Ο Μαρινάκης, δηλαδή, που είχε χάσει τα προηγούμενα δύο ματς με Εργοτέλη (Κύπελλο) και Αστέρα Τρίπολης (πρωτάθλημα), προπονήθηκε και είναι έτοιμος για το ματς με τον «Δικέφαλο του βορρά», όπου λογικά θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. «Μέσα» κανονικά και ο Μάρκους Μπεργκ που πέρασε μια μίνι ίωση τις τελευταίες δύο ημέρες, όμως είναι μια χαρά πλέον.

Στο «Απήλιον», To πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα μετά το ζέσταμα και τις «ταχύτητες» οι πράσινοι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου εναλλάξ οι δύο έπαιζαν δίτερμα και η τρίτη έκανε άσκηση πέντε εναντίον δύο.

* Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην Κόρινθο την ομώνυμη ομάδα σε φιλικό παιχνίδι (16:30), ελέω και της διακοπής του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα