Πώς θα καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί ο άντρας που θέλεις

07:36 4/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ποια είναι τα σημάδια της συμπεριφοράς, που σου λένε ότι έχει πέσει στην αγάπη και του αρέσει; Ο έρωτας, η αγάπη, η σχέση, έρχεται ακριβώς για να σε αλλάξει. Και θα δεις σημάδια σε κάθε ζώδιο, που σημαίνουν ότι είναι στα βαθιά του έρωτα, ακόμα και αν θέλει να το κρύψει ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό! Για να δούμε, τι παθαίνει το κάθε ζώδιο, όταν πάθει έρωτα!

ΚριόςΟ Κριός είναι αυθόρμητος και πολύ κινητικός, δεν στέκεται στιγμή. Όταν ερωτεύεται, παίρνει κι άλλη φωτιά! Άλλωστε, έτσι θα καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ένας Κριός! Αρχίζει να προσέχει περισσότερο το σώμα του,

θέλει να χορεύει, γελάει και κάνει σαν παιδί, ακόμα και αν δεν παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος. Εννοείται, θέλει συνέχεια να κάνει έρωτα!

ΤαύροςΟ Ταύρος, κανονικά έχει πολύ καλή σχέση με το φαγητό, με πολύ ωραίο τρόπο. Όταν ερωτεύεται χάνει τελείως την όρεξή του! Δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο από την αγάπη του, ονειροπολεί και είναι σε συνεχή διέγερση. Όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που θα παραδεχτούν εύκολα τον έρωτά τους, ακόμα και αν καίγεται!

ΔίδυμοιΟ Δίδυμος, έτσι κι αλλιώς είναι πολύ κοινωνικός και ομιλητικός. Όταν είναι ερωτευμένος, μιλάει ακόμα περισσότερο, σχεδόν ασταμάτητα. Αν σταματήσει να μιλάει, το συναίσθημα που νιώθει τον κατακλύζει τόσο πολύ, που πονάει. Για να δραπετεύσει από τον πόνο που του φέρνει η αγάπη, μιλάει πολύ! Γίνεται πολύ αφηρημένος και δεν μπορεί να κρύψει από την άλλη την χαρά του!

ΚαρκίνοςΟ ερωτευμένος Καρκίνος έχει δύο πρόσωπα: όταν είναι σίγουρος πως η αγάπη επιτέλους είναι δική του, είναι ένα μικρό παιδί. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, περνάει από άβυσσο μελαγχολίας και αμφιβολίας. Σε αυτήν την περίοδο, είναι τρομερά μελαγχολικός και δεν έχει την δυνατότητα να μιλήσει, ούτε στο πρόσωπο που αγαπάει!

ΛέωνΟ ερωτευμένος Λέων, είναι ό,τι λέει το αυτοκρατορικό του όνομα! Γίνεται αφάνταστα λαμπερός, γελάει ολόκληρος, η συμπεριφορά του γίνεται ακόμα πιο γενναιόδωρη και μπορεί να είναι τόσο ανοιχτός και καλοδιάθετος, που να τον εκμεταλλεύονται όλοι!

ΠαρθένοςΟ Παρθένος όταν είναι ερωτευμένος, γίνεται ένας συνωμότης! Το ξέρεις, δεν μπορεί να το κρύψει ότι έχει ερωτευτεί, γιατί τα μάτια του λάμπουν, και φέρνει συνέχεια στην κουβέντα το άτομο που λατρεύει. Αλλά δεν θα το παραδεχτεί ότι αγαπάει, πάρα πολύ δύσκολα!

ΖυγόςΟ Ζυγός φλέγεται κανονικά όταν είναι ερωτευμένος. Η ισορροπία του Ζυγού, είναι γνωστό ότι είναι μύθος. Όταν ερωτεύεται, δεν έχει στο μυαλό του τίποτε άλλο έξω από τον άνθρωπο που αγαπάει. Το παραδέχεται πολύ εύκολα, και ταυτόχρονα σταματάει να τρώει, σταματάει να κάνει ακόμα και απλές λειτουργίες της καθημερινότητας, καθηλώνεται στην αγάπη του.

ΣκορπιόςΟ ερωτευμένος Σκορπιός είναι αφάνταστα γλυκός. Χάνει όλη την αίσθηση κινδύνου και απειλής, που δεν είναι παρά μια άμυνα. Γίνεται το τρυφερό και υπέροχο πλάσμα που είναι στην πραγματικότητα, γεμάτος διάθεση για ζωή και χιούμορ!

ΤοξότηςΠαιδί σε παιδική χαρά και με καινούριο δώρο, ταυτόχρονα! Όχι μόνο δεν κρύβεται ο έρωτας του Τοξότη, αλλά είναι περήφανος, το λέει ότι αγαπάει, και περιμένει όλα τα υπέροχα που θα ζήσει με την αγάπη του! Το πιο γλυκό πράγμα, είναι να βλέπεις ένα ερωτευμένο Τοξότη! Η χαρά της ζωής!

ΑιγόκερωςΟ Αιγόκερως όταν είναι ερωτευμένος, είναι πολύ αμήχανος. Προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ σοβαρός, αλλά βέβαια, από μέσα στου φλέγεται. Και προσπαθεί να περάσει απαρατήρητο το τι νιώθει, όχι μόνο μέχρι να σιγουρευτεί ότι μπορεί να πάει καλά η σχέση του, αλλά και γενικά. Δεν θέλει να ξέρει κανείς πώς νιώθει.

ΥδροχόοςΟ Υδροχόος, όταν είναι ερωτευμένος, περιποιείται πολύ τον εαυτό του. Επίσης, γίνεται πολύ μυστηριώδης, χαμογελάει σε όλους με νόημα, και το γιατί, το ξέρει μόνον ο ίδιος! Ο έρωτας του ξυπνάει πολλές δυνάμεις, και καταλαβαίνει ότι γίνεται πολύ δυνατός, και το χαίρεται!

ΙχθείςΔεν υπάρχει πιο κυκλοθυμικό άτομο, από τον ερωτευμένο Ιχθύ! Πετάει στα σύννεφα, κολυμπάει στην μελαγχολία, φοβάται μην τον απορρίψουν, τρελαίνεται από την χαρά του που η ζωή του έδωσε τον έρωτα! Είναι αντιφατικός, προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα σε σύντομο διάστημα, προσπαθεί να γίνει ρεαλιστής, για να μην χάσει τον έλεγχο!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Αναζητήσεις
οταν ενας αντρας παρθενος ερωτευεται, σκορπιος πως ερωτευεται
Τυχαία Θέματα