Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος της Τετάρτης

06:23 14/1/2014 - Πηγή: TNSite

Mια νέα χρονιά ξεκινάει και μια νέα Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 15 του μήνα σε βάζει σε ένα παιχνίδι κρύου-ζέστης! Οι εσωτερικές σου ανάγκες επικρατούν σε αυτή την φάση αλλά και οι εξωτερικές σου ανάγκες έχουν φωνή.

Η ασφάλεια είναι αυτό που ζητάς σε γενικές γραμμές. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά ανάλογα με το ζώδιο σου περισσότερα!

Κριός: η προσοχή σου στρέφεται στα εσωτερικά σου θέματα και η συναισθηματική στήριξη είναι το ζητούμενο.

Μπορεί να θέλεις να αποφεύγεις το να νιώθεις ευάλωτη αλλά τώρα έχεις μεγαλύτερες ευαισθησίες που δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να φτάσεις και τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει!

Ταύρος: με αυτή την …ευαίσθητη Πανσέληνο στον Καρκίνο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σε βάζουν να παίρνεις κάπως πιο προσωπικά τα όσα γίνονται γύρω σου και αναζητάς την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη. Όλα αυτά λοιπόν που ζητάς σε βρίσκουν και αποκτάς ένα πιο έντονο συναισθηματικό δέσιμο με τους γύρω σου.

Δίδυμοι: η Πανσέληνος αυτή στον οίκο των οικονομικών σου σε βάζει σε σκέψεις με τα οικονομικά σου. Αν υπάρξει μια κρίση στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην αντιδράσεις πολύ έντονα για να πάρεις μια σωστή απόφαση. Μην αφήσεις τους γύρω σου να σε αγχώσουν και να σε πιέσουν όσο και αν προσπαθούν και έχε την υπομονή να αντιμετωπίσεις τα πάντα ψύχραιμα!

Καρκίνος: στον οίκο της προσωπικότητας σου αυτή η Πανσέληνος σε βάζει να αντιδράς έντονα μιας και τα συναισθήματα σου έρχονται στην επιφάνεια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις πάνω απ’όλα τον εαυτό σου! Τώρα έχεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις και να βάλεις στόχου που μπορείς να πετύχεις!

Λέων: φαντασία, διαίσθηση και γενικά μια διαύγεια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Πανσελήνου! Απολαμβάνεις την «Συζήτηση» με τον εαυτό σου ή με άλλα λόγια ασχολείσαι με τον εσωτερικό σου κόσμο. Μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με την δουλειά είναι κάτι που θα σε απασχολήσει τώρα και καλά θα κάνεις να σκεφτείς καθαρά πριν την πάρεις.

Παρθένος: αυτή η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σου των γκρουπ υπάρχει περίπτωση να φέρει μια κρίση στην σχέση σου με τους φίλους σου. Αν και το να αντιδράσεις υπερβολικά δεν είναι ο,τι καλύτερο, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο για εσένα την ίδια να τα βγάλεις από μέσα σου παρά να τα κρατήσεις. Η ειλικρίνεια σου μπορεί να φέρει περισσότερο πάθος και να κινητοποιήσει τους συναδέλφους σου!

Ζυγός: τα επαγγελματικά σου είναι στο επίκεντρο με αυτή την Πανσέληνο στον δέκατο οίκο σου της καριέρας. Δεν αποκλείεται να σου φορτωθούν κάποιες έξτρα επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Μην κάνεις σκηνή αλλά σκέψου μέσα σου μήπως η δουλειά σου δεν είναι αυτό που θέλεις και σκέψου πώς μπορείς να κινηθείς.

Σκορπιός: στο μυαλό σου έρχονται εικόνες από μέρη μακρινά και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς με την ιδέα πως κάθεσαι σε μια καρέκλα γραφείου αφού συμβαίνει στον ένατο οίκο σου των ταξιδιών. Τώρα «ανοίγουν» οι ορίζοντες σου και συνδέεσαι με άτομα που είναι κάπως μακριά. Ίσως ένα ταξίδι έρχεται για να σου αλλάξει όλη την ψυχολογία!

Τοξότης: αυτή η συναισθηματική Πανσέληνος σε βάζει σε απαιτητικά τρυπάκια. Απαιτητικοί σύντροφοι, απαιτήσεις στη δουλειά σε βάζουν σε μια πρίζα και καλά θα κάνεις να βάλεις προτεραιότητες και να δεις σε τι απ’όλα θα ανταποκριθείς.

Αιγόκερως: μπορείς να ανταποκριθείς στους πολύ συναισθηματικούς ανθρώπους; Τώρα η τρυφερότητα σου δοκιμάζεται και μπορεί τα σχέδια σου να αναστατωθούν λιγάκι αλλά αν είσαι ευέλικτη θα δεις πως όλα θα πάνε κατ’ευχήν.

Υδροχόος: τα ισχυρά συναισθήματα επηρεάζουν τον εργασιακό σου χώρο και δεν αποκλείεται να νιώθεις μια ανασφάλεια για την δουλειά σου αλλά το βασικό είναι πως «παίρνεις προσωπικά» τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Τώρα ο δρόμος προς την ευτυχία είναι κοντά οπότε εστίασε σε όσα έχουν πραγματικά σημασία!

Ιχθείς: τα παιχνίδια, η δημιουργικότητα και το φλερτ είναι στο επίκεντρο αυτής της Πανσελήνου. Βρες τον τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στους γύρω σου και να βγάλεις από μέσα σου όλη την δημιουργικότητα που είχες κρυμμένη!

Πηγή: womenonly.gr

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα