Ποια ζώδια θα παντρευτούν το 2014; – Μάθε από το ζώδιό του!

18:15 5/1/2014 - Πηγή: TNSite

Είσαι σε σχέση και θέλεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μήπως εκείνος δεν είναι έτοιμος για μεγαλύτερη δέσμευση; Μήπως φοβάται το γάμο;

ΚΡΙΟΣΜπορεί ο Κριός να είναι τολμηρός και αυθόρμητος, όμως βαθιά μέσα του έχει ανάγκη να βρίσκεται σε μια αρμονική σχέση. Θέλει να τον αγαπούν και να του το δείχνουν με κάθε τρόπο. Είναι ειλικρινής και ανεξάρτητος και πρέπει να μάθει να μοιράζεται πράγματα μέσα στη σχέση. Μην τον πιέζεις γιατί θα τον φοβίσεις. Αντίθετα, παίξτο και συ λίγο ανεξάρτητη για να τον κοντράρεις ελαφρώς.Το 2014, ο Κριός θα δει τις σχέσεις του πιο σοβαρά και ίσως αποφασίσει

να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Το σίγουρο είναι πως θα κάνει ξεκαθαρίσματα και ίσως πάρει την απόφαση να ανοίξει το δικό του σπίτι εντελώς απρόβλεπτα ως το καλοκαίρι.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Ταύρος, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθείς.

ΤΑΥΡΟΣΟ Ταύρος είναι ρομαντικός, πιστός, τρυφερός, κτητικός και λίγο ζηλιάρης όταν νιώσει ότι χάνει το ταίρι του. Ενδιαφέρεται για τη σύντροφό του και αγαπά το σπίτι. Αντέχει τη ρουτίνα και αναζητά τις ανέσεις. Δεσμεύεται πιο σοβαρά όταν εμπιστευτεί πλήρως τη σύντροφο αλλά υπάρχει ταυτόχρονα επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα. Δώστου χρόνο, αν είναι απαραίτητο και στήριξέ τον τίμια και ειλικρινά. Θα προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό όταν η σχέση ωριμάσει.Χρονιά σταθμός το 2014. Θα πάρει σοβαρές αποφάσεις για μεγαλύτερη δέσμευση και γενικότερα για το μέλλον του. Θα υπάρξουν κλυδωνισμοί αλλά αν η σχέση βασίζεται σε γερές βάσεις, θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣΟ Δίδυμος δεν αγαπά τις σοβαρές δεσμεύσεις γιατί περιορίζουν τις κινήσεις του. Είναι τολμηρός, περιπετειώδης, ενδιαφέρον άνθρωπος αλλά ασταθής, παραμελεί εύκολα τη σύντροφό του. Παντρεύεται συνήθως αργά για να έχει κάποια συντροφιά και αφού πρώτα έχει εξασφαλίσει μια κάποια ελευθερία κινήσεων. Πριν δεσμευτεί, ζει την περιπέτεια, το σεξ, τις εμπειρίες. Δώσε του χώρο και μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία όταν εξαφανίζεται. Δεν απομακρύνεται εύκολα από μια ικανοποιητική σχέση.Το 2014, θα θελήσει να ανανεώσει τη σχέση του και να περάσει καλά. Αν δεν έχει σχέση, θα αποκτήσει, όμως, δεν είναι χρονιά για μεγαλύτερες και πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Κριός, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟ Καρκίνος θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του να τον φροντίζει. Αγαπά τη δέσμευση παρ’ όλες τις ευθύνες. Είναι κτητικός και περιορίζει τη σύντροφό του. Αναζητά συνεχώς ασφάλεια, αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά. Το σπίτι είναι το κάστρο του. Θέλει σοβαρότητα. Άφησέ τον να ανοιχτεί συναισθηματικά, να σε φέρει εκείνος πιο κοντά, κάντε κοινά όνειρα.Είναι πολύ πιθανό το πρώτο εξάμηνο του 2014, με τον Δία στο ζώδιό του, να επεκταθεί και να αποφασίσει να δημιουργήσει οικογένεια. Βέβαια, το ίδιο διάστημα, θα υπάρχουν και εντάσεις στην προσωπική του ζωή. Το στοίχημα είναι να κρατήσει τις ισορροπίες.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθείς.

ΛΕΩΝΟ Λέων είναι γενναιόδωρος και αφοσιωμένος στη σύντροφό του. Κινείται με το δικό του τρόπο και θέλει να περνάει η γνώμη του. Θέλει δίπλα του μια σύντροφο να τον κατανοεί, να μην τον περιορίζει και να τον αντιμετωπίζει όπως του αρμόζει. Θέλει να ζει σε ένα όμορφο σπίτι εξοπλισμένο με ανέσεις. Αγαπά τα παιδιά. Φοβάται τη δέσμευση μόνο αν έχει πληγωθεί. Στάσου πλάι του σαν να είναι βασιλιάς, η πρώτη προτεραιότητα της ζωής σου και μην τον καταπιέζεις.Το 2014 θα δει τη ζωή με σοβαρή ματιά μέσα από διάφορα εμπόδια και προκλήσεις. Θα ωριμάσει και όταν το δεύτερο εξάμηνο περάσει ο Δίας στο ζώδιό του, θα είναι έτοιμος για επέκταση, γάμο και οικογένεια.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Παρθένος είναι δύσκολος στις σχέσεις του, δεν δένεται εύκολα. Είναι ρομαντικός, ευγενικός, δεν παθιάζεται, δεν επιδεικνύει την αγάπη του. Κριτικάρει υπερβολικά τα πάντα. Αγαπά την τελειότητα και θα πρέπει να μάθει να συμφιλιώνετε με τις αδυναμίες των άλλων, να κάνει θυσίες. Η εμμονή του με την τάξη και την καθαριότητα δεν βρίσκει πάντα σύμφωνους τους άλλους. Πολλές φορές, μένει μόνος του καθώς αναζητά την τέλεια σύντροφο, ψειρίζει τις λεπτομέρειες. Δώστου εγγυήσεις ότι μπορεί να επενδύσει, δώστου αγάπη και φρόντισέ τον με τις πράξεις σου.Το 2014 είναι σημαντική χρονιά γι’ αυτόν. Θα ζήσει τον έρωτα που θα του αλλάξει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Θα βρει τον άνθρωπο της ζωής του. Όσον αφορά το γάμο, το συζητάμε λίγο αργότερα (Αύγουστο 2015-Σεπτέμβριο 2016).

Υποψήφιες προς δέσμευση: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

ΖΥΓΟΣΟ Ζυγός έχει ανάγκη να δεθεί με μια σύντροφο που θα τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Παντρεύεται εύκολα, χωρίζει εύκολα. Μαγνητίζει ανθρώπους ιδιαίτερους, καινοτόμους, προκλητικούς, επιθετικούς, διεκδικητικούς. Αναζητά δικαιοσύνη και δεν του αρέσει να τον κυριαρχούν. Συγκρούεται αλλά κατά βάθος θέλει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις του. Δύσκολα παίρνει αποφάσεις. Χρειάζεται διπλωματία και λεπτούς χειρισμούς για να τον κατακτήσεις. Μην τον αγχώνεις, μην τον πιέζεις, εξάλλου δεν λέει εύκολα όχι.Το 2014 θα βάλει στόχους και γερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πιθανό να αποφασίσει μια μεγαλύτερη δέσμευση.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Δίδυμος, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Σκορπιός έχει ένταση, πάθος, μαγνητίζει και μένει αξέχαστος σαν εραστής. Δεσμεύεται ύστερα από σοβαρή και ώριμη σκέψη και μένει πιστός όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν. Είναι ζηλιάρης, ξεροκέφαλος, ισχυρογνώμων, επίμονος. Θα σε περάσει από χίλια τεστ και δοκιμασίες πριν αποφασίσει ότι είσαι η ιδανική παρτενέρ. Αναζητά την ωραία και άνετη ζωή.Το 2014 είναι μια μεταβατική χρονιά γι’ αυτόν. Θα κάνει ξεκαθαρίσματα και θα πάρει σοβαρές αποφάσεις για το πως θα προχωρήσει στη ζωή του. Το πρώτο εξάμηνο θα ξέρει το σωστό δρόμο που θα ακολουθήσει.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣΟ Τοξότης θυσιάζεται για την αγαπημένη του παρ’ όλο που δεν είναι και πολύ διαχυτικός. Του αρέσουν οι πολλές δραστηριότητες και τα ταξίδια. Το ρίσκο κυλάει στο αίμα του. Δεσμεύεται με ανθρώπους που συμβαδίζουν στους ρυθμούς του, περιπετειώδεις, ανθρώπους με τους οποίους έχει κοινά ενδιαφέροντα. Αναζητά πνευματική επικοινωνία και ξεπερνάει τις εντάσεις με μια σύντροφο δραστήρια και πολυάσχολη. Αγαπά την ελευθερία και θέλει να αποκτήσει πολλές εμπειρίες πριν δεσμευτεί σοβαρά. Μην τον φοβίσεις μιλώντας για γάμο και οικογένεια, μίλα του για επέκταση. Έχει μεγάλη υπομονή με τα παιδιά.Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα έχει ανάγκη να αισθανθεί ασφάλεια και σταθερότητα, να βάλει γερές βάσεις στην ερωτική του ζωή. Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι έτοιμος για μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ Αιγόκερως είναι πρακτικός, σοβαρός και ψάχνει την αληθινή αγάπη. Αναζητά το ψυχικό δέσιμο και θέλει ο γάμος του να τον καλύπτει συναισθηματικά. Θέλει δίπλα του μια σύντροφο που να τον κάνει να αισθάνεται υπερηφάνεια, να είναι πιστή και να μπορεί να δημιουργήσει ένα σταθερό σπίτι. Θέλει η σύντροφός του να αγαπά την οικογένειά του. Είναι καλός και στοργικός γονέας. Για να δεσμευτεί, πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλιστεί επαγγελματικά και οικονομικά. Δώστου τις εγγυήσεις ότι έχετε κοινούς στόχους, ότι μαζί θα πορευτείτε για ένα καλύτερο αύριο.Το 2014 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αν όχι, θα έχει βρει σίγουρα τον άνθρωπο που θα παντρευτεί. Μήπως βρίσκεται ήδη στις ετοιμασίες;

Υποψήφιες προς δέσμευση: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΟ Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και δύσκολα δεσμεύεται. Δύσκολα επίσης μπορείς να μπεις στη ζωή του εκτός και αν συμμερίζεσαι τα διανοητικά του ενδιαφέροντα και αγαπάς την ελευθερία. Αναζητά την αντανάκλαση του εαυτού του, συγκρούεται και δεν κάνει εύκολα συμβιβασμούς. Αποφασίζει απρόβλεπτα, ξαφνικά. Μην του μιλάς για όρια και πρέπει. Δεν του αρέσει το κατεστημένο. Θα παντρευτεί όταν έρθει η ώρα. Αγαπά το σπίτι και ενδιαφέρεται για τις απόψεις των παιδιών.Από το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και για ένα χρόνο, θα αποφασίσει ένα γάμο ή μια πιο ουσιαστική δέσμευση.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης.

ΙΧΘΕΙΣΟ Ιχθύς ονειρεύεται μια σχέση παραμυθένια, είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Όταν εξασφαλίσει το αντικείμενο του πόθου του, μπορεί και να χάσει το ενδιαφέρον του. Θέλει δίπλα του μια εγκεφαλική σύντροφο που θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αλλάζει συνεχώς διάθεση, είναι ζηλιάρης και καχύποπτος. Είναι όμως ρομαντικός, ευαίσθητος, ευγενικός, καλός και στοργικός ως σύζυγος. Τρομάζει με τη δέσμευση όταν δεν είναι έτοιμος συναισθηματικά. Διώξτου του φόβους και τις ανασφάλειες και δείξτου το δρόμο για μια όμορφη ζωή..Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα εκπληρώσει τους ερωτικούς του στόχους και θα θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Θα έχει πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Υποψήφιες προς δέσμευση: Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Πηγή: Missbloom.gr

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα