Πληγωμένη ενόψει Αγίου Νικολάου η ΑΕΚ

21:35 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Με πέντε απόντες συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ.

Γεμάτο ήταν το απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα στην απογευματινή προπόνηση. Οι Δημήτρης Ανάκογλου, Μιχάλης Παυλής και Βαγγέλης Πλατέλλας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τάσος Τσουμάγκας έκανε θεραπεία ενώ ο Ρενάλντο Ράμα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η προπόνηση της Παρασκευής

είναι προγραμματισμένη για τις 15:30. Σε αυτή ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να καταστρώσει και τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο.

Εν τω μεταξύ, στο πρόγραμμα που έγινε το πρωί στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε και πάλι με τους παίκτες του στο τελείωμα των φάσεων για να λυθεί το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας της Ένωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα