Πίσω στο σανίδι μετά το χειρουργείο η Σαμιωτάκη

18:01 18/4/2013 - Πηγή: TNSite

H δύναμη της ψυχής της και η αγάπη της για το θέατρο δίνουν φτερά στην«εθνική μας Λαμπιτώ, όπως αποκαλούν την Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η οποία θα ανεβεί στο σανίδι δέκα μέρες μετά τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Η δημοφιλής ηθοποιός, που έπαθε γάγγραινα στο πόδι και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά της, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αύριο σε θέατρο της Θεσσαλονίκης.

Πριν

από λίγους μήνες η Ευαγγελία Σαμιωτάκη είχε αποκαλύψει ότι έπαιζε στην παράσταση «Θου Κύριε οι φοροφυγάδες»... κρυμμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω της ρευματοειδούς αρθρίτιδας από την οποία πάσχει και δεν της επιτρέπει να σταθεί στα πόδια της. Επίσης είχε πει πως μετά το τέλος των παραστάσεων θα έμπαινε στο χειρουργείο για να κάνει μια προγραμματισμένη εγχείρηση.

«Η εγχείρηση έγινε, αλλά χρειάστηκε να αποχωριστώ ένα δάχτυλο από το αριστερό μου πόδι» μας λέει σήμερα η ίδια κάνοντας πρόβες για την πρεμιέρα του ίδιου έργου, που αναβαίνει την Παρασκευή στο «Ράδιο Σίτυ» της συμπρωτεύουσας, και συνεχίζει με τον γνώριμο δυναμισμό που τη διακρίνει: «Κανονικά θα έπρεπε να κάτσω σπίτι, γιατί δεν είναι ούτε δύο εβδομάδες που βγήκα από το νοσοκομείο, αλλά δε το βάζω κάτω».

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη προς το παρόν θα συνεχίσει να παίζει πάνω στο καροτσάκι, αφού οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να πατάει το πόδι της. Να θυμίσουμε ότι για την εμφάνιση της ηθοποιού στη συγκεκριμένη παράσταση έχει φτιαχτεί μια κατασκευή σαν… περιστερώνας και σε όλη τη διάρκεια του έργου είναι εκεί, χωρίς να φαίνεται ότι κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι. «Υποδύομαι την Πυθία, την ιέρεια του Απόλλωνα, και φοράω ένα ρούχο που καλύπτει αρκετά το σώμα μου. Με βάζουν και κάθομαι σε ένα θρόνο και το κοινό δεν καταλαβαίνει τίποτα από το πρόβλημά μου» μας εξηγεί η καλή ηθοποιός.

Στη νέα διανομή του έργου, εκτός από τον Γιώργο Μακρή που είναι ο και συγγραφέας του, συμμετέχουν οι Γιώργος Βασιλείου, Νίκος Ζιάγκος, Ινα Λαζοπούλου, Μαίρη Βλουτή, Ματθαίος Γιαννούλης και άλλοι.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα