Πετυχημένη η συνταγή του Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

16:15 13/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τελείωσε η σεζόν και φαίνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει τον απολογισμό της. Ετσι η chef και μαμά Νταϊάν Κόχυλα μέσα από τον Alpha και την εκπομπή «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» απέδειξε πως η νόστιμη και πλούσια ελληνική κουζίνα βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες, στην παρέα και στις απλές καθημερινές στιγμές. Η επιτυχία της εκπομπής αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινoύ, με έμφαση στις γυναίκες ηλικίας 25-44, καθώς η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο στη σεζόν 19,2%.

Η

καταξιωμένη chef απενοχοποίησε την Ελληνίδα μαμά η οποία χρειάζεται να δουλέψει, αλλά και να φροντίσει την οικογένειά της, δείχνοντάς της πώς με τα πιο απλά υλικά που έχουμε μέσα στο ψυγείο μας μπορούμε να μαγειρέψουμε τα πιο εύγευστα πιάτα. Να σημειώσουμε πως μέσα από τα 98 επεισόδια των εκπομπών η Νταϊάν παρουσίασε 204 συνταγές. Μας χάρισε απλές και νόστιμες μαγειρικές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας, για την περίοδο της Σαρακοστής και για το Πάσχα, μένοντας πιστή στις ελληνικές γεύσεις.

Δεν έλειψαν όμως από την κουζίνα της και οι ασιατικές, αμερικανικές, μεξικανικές και αφρικανικές γευστικές προτάσεις. Επίσης, η σεφ φάνηκε και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, αφού ετοίμασε φαγητό για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΩ» συμμετέχοντας ενεργά στον φιλανθρωπικό του αγώνα. Και επειδή λένε ότι οι Ικαριώτες ξέρουν το μυστικό της μακροζωίας, η Νταϊάν Κόχυλα το μοιράστηκε μαζί μας αποκαλύπτοντας ότι τα φαγητά που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε θα πρέπει να είναι βασισμένα στα προϊόντα που παράγει η φύση κάθε εποχή.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα