Πέτγουεϊ: Ξεχωριστή επιστροφή

22:36 17/11/2013 - Πηγή: TNSite
Οι δύο ομάδες συναντώνται στο πλαίσιο της Α1 και οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν με 13 παίκτες στην Κρήτη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Ρέθυμνο.

O Μπρεντ Πετγουεϊ μίλησε για την επιστροφή του στο Ρέθυμνο και τόνισε: «Αυτή η επιστροφή είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για μένα γιατί έχουν περάσει μόλις λίγους μήνες απ' όταν ήμουν παίκτης του Ρεθύμνου. Πιστεύω ότι θα είναι ωραία και θα έχω αγάπη και όχι γιουχαΐσματα

(γέλια). Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο γιατί είναι καλή ομάδα αλλά και λόγω του στυλ παιχνιδιού τους. Ήμουν εκεί και ξέρω. Όλοι σουτάρουν, όλοι δημιουργούν και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες»

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αγγελόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες και δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε μας και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα από τα πιο εύκολα ματς για μας γιατί θα παίξουμε χωρίς άγχος. Υπάρχει τρομερό κίνητρο για μας τους παίκτες να παίζεις αντιμέτωπος μα τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά ο αγώνας αυτός δεν αποτελεί κριτήριο για ασφαλή συμπεράσματα για όλους τους παραπάνω λόγους. Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο μας να έρθει την Δευτέρα, να χαρεί το παιχνίδι και στο τέλος να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα