Πέταξαν το βρέφος στα σκουπίδια φοβούμενες την κοινωνική κατακραυγή

11:07 14/8/2013 - Πηγή: TNSite
Η κατακραυγή των ομοεθνών της για το «στίγμα» της ανύπαντρης μητέρας και ο φόβος για την αντίδραση του πατέρα της οδήγησε την 20χρονη από την Αλβανία στην απόφαση να πετάξει, μαζί με τη μητέρας της, σε κάδο απορριμμάτων το νεογέννητο μωρό της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στη χωματερή των Λεχαινών Ηλείας.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, η μητέρα μιλώντας στους αστυνομικούς άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και έτσι δεν άργησε να περιγράψει τα όσα είχαν συμβεί.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ξύπνησε νοιώθοντας πόνους στην κοιλιά της. Φώναξε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της είχε φύγει για τη δουλειά,

ενώ ο αδερφός της κοιμόταν.

Εκείνη κατάλαβε πως η κόρη της ήταν έγκυος την ώρα που «έσπασαν τα νερά». Γέννησε μετά από λίγο στην τουαλέτα του σπιτιού και η 44χρονη μητέρα της έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Μάνα και κόρη αποφάσισαν μαζί να κρύψουν το ένοχο μυστικό, πετώντας το νεογέννητο σε ένα κάδο σκουπιδιών, σκοτώνοντάς το.

Η 44χρονη, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη με έναν ομοεθνή της, το διάστημα που έμεναν εκεί.

Φοβούμενες και οι δύο την αντίδραση του πατέρα της 20χρονης και συζύγου της 44χρονης, αλλά και την κατακραυγή των ομοεθνών τους στην τοπική κοινωνία, για το «στίγμα» της ανύπαντρης μητέρας, οδηγήθηκαν όπως υποστήριξαν σε αυτή την πράξη.

Έτσι η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα