Περισσότερη οικονομία σε νερό, ενέργεια χρόνο με υδρόψυκτα πλυστικά μηχάνηματα Kärcher

13:49 14/5/2013 - Πηγή: TNSite
Με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης εξοικονομούμε τουλάχιστον 80% περισσότερο νερό σε σύγκριση με το κοινό λάστιχο κήπου.

Με τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα οικιακής χρήσης που μόνο η Kärcher παρέχει εξασφαλίζουμε επιπλέον έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση νερού, έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως 50% εξοικονόμηση χρόνου, μειωμένο θόρυβο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος, σε σχέση με τα συμβατικά πλυστικά.

Το μοτέρ ψύχεται με νερό και όχι με αέρα με αποτέλεσμα τα υδρόψυκτα μηχανήματα να έχουν μικρότερο βάρος από τα υπόλοιπα πλυστικά αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια

ζωής.

Η δύναμη της υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία ακροφυσίων απομακρύνουν κάθε επίμονο ρύπο και εξασφαλίζουν υψηλά αποτελέσματα καθαρισμού και οικονομία, πιστοποιημένα από το φημισμένο και ανεξάρτητο ίδρυμα Fraunhofer Institut.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης;

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι πρακτικοί βοηθοί για όλες τις οικιακές εργασίες: Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο νερό, βάλτε το στην πρίζα, ανοίξτε και καθαρίστε ευχάριστα.

Με το σωστό συνδυασμό μηχανήματος, εξαρτημάτων και χημικών καθαριστικών, ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι δεν έχουν καμία ελπίδα.

Είναι ιδανικά για:
•Δάπεδα και τοίχους
•Υδραμμοβολή
•Καθαρισμό αποχευτεύσεων και σωλήνων
•Άντληση βρόχινου νερού για πλύσιμο
•Απρόσιτα σημεία π.χ. παράθυρα σε ψηλά σημεία
•Πλύσιμο αυτοκινήτου, ποδήλατου ή μηχανής

και άλλες πολλές εφαρμογές που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι σας

Η Kärcher δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα από τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό της στο Facebook.

Απλά κάντε like στη σελίδα, απαντήστε στις ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για ένα πλυστικό μηχάνημα και ανακαλύψτε μόνοι σας τις εφαρμογές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ένα πλυστικό μηχάνημα.


Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

Karcher Greece

Karcher Greece

www.karcher.gr

Online shop

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα