Παρελθόν ο Τσιώλης, νέος προπονητής ο Βεργέτης!

19:57 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Παρελθόν μετά από (περίσσότερο από) δύο χρόνια, αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης από την τεχνική ηγεσία τού Αστέρα Τρίπολης, καθώς έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του, με την ομάδα της Αρκαδίας. Ο Στάικος Βεργέτης, θα τον διαδεχθεί στον πάγκο τού Αστέρα.

Ο 37χρονος Στάικος Βεργέτης, βοηθός έως σήμερα τού 54χρονου Καρδιτσιώτη τεχνικού, είναι ο προπονητής από τον οποίο ο Τσιώλης "παρέλαβε" την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων, έπειτα από τηνίκη κόντρα στου ΠΑΟΚ
το Νοέμβριο του 2011.

Σ'ύμφωνα με πληροφορίες, η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η αφορμή για να "ραγίσει οριστικά το γυαλί", μεταξύ τού Τσιώλη και των διοικητικών ηγετών τού Αστέρα, των κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, καθώς φέρεται να υπήρξε δυσαρέσκεια των διοικούντων τής ομάδας της Τρίπολης, για τα μη ικανοποιητικά έως τώρα αποτελέσματα, των Αρκάδων (τρεις ισοπαλίες, δύο νίκες, μία ήττα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση τής ομάδας της Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια."

Την Τρίτη, ο Σάκης Τσιώλης θα αποχαιρετήσει τούς πρώην, πλέον, παίκτες του.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα