Παραμονή Χριστουγέννων στο «Rakkan»

17:21 20/12/2013 - Πηγή: TNSite
Στη θέση του «Piazza Mela» βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού το «Rakkan», το Bar Lounge Restaurant των Ντένη Παπαγεωργίου και Δημήτρη Παππά, το οποίο υπόσχεται να μας μυήσει στα άδυτα της fusion ιαπωνικής κουζίνας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο χώρος του bar γεμίζει με κόσμο και κάθε Τετάρτη το RAKKAN μεταμορφώνεται σε dance club με μουσική από τους καλύτερους dj. Έτσι και την παραμονή των Χριστουγέννων υποδέχεται

τους JOJO&DUKE, JC&trixx και ARCHE και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον Dj NSI Niko Sirmo για ένα πάρτυ μέχρι το πρωί.

Set menu Christmas Eve: 90 ευρώSet menu NewYear's Eve: 120 ευρώ

Το μενού υπογράφει ο chef Joe Kurauchi με θητεία σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο (El Bulli, The Fat Duck, Morimoto New York), ο οποίος δημιουργεί ευφάνταστους συνδυασμούς, διατηρώντας όμως την καθαρότητα των γεύσεων.

Τα cocktails έχουν ξεχωριστή θέση στο «Rakkan», με τον κατάλογο να περιλαμβάνει εκτός από τα κλασικά (βλέπε margaritas, mohitos), πραγματικά δημιουργικούς συνδυασμούς, όπως τα Rakkan Cocktails (tiki mai tai, tiki zombie, japanese mojito με sake), premium επιλογές με martini, όπως rasberry martini και champagne cocktails, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπει η ποικιλία στις ετικέτες κρασιών.

Το εστιατόριο υποδέχεται κόσμο από τις 11 π.μ. για καφέ και μετά τη 13:00 που ανοίγει η κουζίνα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα