Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ με Λιέτουβος, για τη μεγάλη αντεπίθεση

05:07 25/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Euroleague και θέλει να ξεκινήσει αντεπίθεση την Πέμπτη με νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας (21:30).

Οι πράσινοι, λόγω των περσινών γεγονότων στα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, περιπλανήθηκαν σε Κύπρο και

Κρήτη στα πρώτα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της διοργάνωσης, αλλά απόψε γυρίζουν σπίτι τους σε ευρωπαϊκό ματς για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είχε έναν δύσκολο πρώτο γύρο στον τέταρτο όμιλο με ρεκόρ 2-3, το οποίο καλείται να βελτιώσει αρχής γενομένης από σήμερα, απέναντι στην θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του γκρουπ.

Για τους γηπεδούχους το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Στεφάν Λάσμε, μια και ο σέντερ από τη Γκαμπόν δύσκολα θα αγωνιστεί λόγω διάτασης έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατό του. Αντίθετα, δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ομάδας, που θέλει να υποδεχτεί μετά από καιρό τους πράσινους στο σπίτι τους.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Euroleague:1ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ναντέρ (18:00)Παρτίζαν - Μπαρτσελόνα (21:45)

3ος Όμιλος

Γαλατάσαραϊ - Σιένα (21:00)Μπάγερν Μ. - Ζιελόνα Γκόρα (21:15)

4ος Όμιλος

Παναθηναϊκός - Λιέτουβος Ρίτας (21:30)Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λαμποράλ Κούτσα (21:15)

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα