Παναθηναϊκός: Κυριακή ρεπό κι από Δευτέρα πάλι Εργοτέλης!

13:21 27/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Εργοτέλη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο Παγκρήτιο προκειμένου να κερδίσουν χρόνο ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που ακολουθεί.

Μην ξεχνάμε ότι οι δύο ομάδες ξαναπαίζουν μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξαναταξιδέψει

στο Ηράκλειο τη Δευτέρα.

Πάντως, όσοι παίκτες του τριφυλλιού έπαιξαν βασικοί το Σάββατο, βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση κυρίως στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του Στιβ Ρούτερ. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν έτσι να κερδίσουν λίγο χρόνο για το ματς Κυπέλλου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έπονται και έτσι έδωσαν ρεπό για σωματικούς και ψυχολογικούς λόγους στους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αναστασίου, πάντως, δήλωσε, "ικανοποιημένος" από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. Ο τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο παραμέρισε τη δική του καλή απόδοση στον αγώνα του Παγκρήτιου Σταδίου και τόνισε: "Σημασία έχει να κερδίζουμε". Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα σύστησε αυτοσυγκράτηση και είπε ότι πρώτα πρέπει η ομάδα να ασχοληθεί με τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και πάλι και μετά να μεταφερθεί το μυαλό της στον αγώνα ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο Κρήτη με δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης (83' Φιγκερόα, 90'+3' Κουτρουμπής) και πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Κρητικούς στην "παρθενική" ήττα στη φετινή Superleague.

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος έφυγε με τη νίκη με 2-0 από τα Πηγάδια επί της Ξάνθης, μια εβδομάδα μετά το θρίαμβο της τελευταίες με 5-1 επί της Καλλονής στο Κλεάνθης Βικελίδης της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Τα γκολ πέτυχαν οι δύο επιθετικοί των Περιστεριωτών, Στέφανο Ναπολεόνι στο 12' και Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 44'.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με το ίδιο σκορ (2-0) τον άστοχο Λεβαδειακό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να ανοίγει το σκορ με απίστευτο ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή στην κίνηση, έπειτα από βολέ 60 μέτρων του τερματοφύλακα των Αρκάδων, Ντάνιελ Χερνάντεζ. Το 2-0 για την ομάδα της Τρίπολης πέτυχε ο Φρανσίσκο Πολ στο 72'. Ήττα σημείωσε λοιπόν ο Νίκος Καραγεωργίου στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Βοιωτών.

Αξίζει να δείτε το γκολ του Ντε Μπλάσις.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα