«Πάμε καλά, θέλουμε κι άλλη δουλειά»

13:00 28/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας μετά την ήττα (1-0) των Κρητικών από την Ντε Χάαγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα, κάτι που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά και δείξαμε καλή εικόνα. Σε αυτά τα φιλικά βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και αυτά τα παιχνίδια έχουν στόχο το μοντάρισμα της ομάδας και την συνεργασία των

παικτών.

Από την πρώτη ημέρα υπάρχει τεράστια βελτίωση και θα σημειωθεί κι άλλη. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στην κατοχή της μπάλας και στην επίθεση. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η τελική προσπάθεια έχει σχέση και με την κούραση.

Σίγουρα, για να μπορέσουμε να κάνουμε τα γκολ που πρέπει, είναι θέμα δουλειάς, ικανότητας και φρεσκαρίσματος. Ο στόχος είναι η ισομερής συμμετοχή για να υπάρχουν και τα ανάλογα συμπεράσματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, οι παίκτες μου είναι θετικοί δέκτες και μπορείς να χτίσεις πράγματα πάνω τους».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα