Πάλι έγκυος η Jessica Simpson;

22:46 30/11/2012 - Πηγή: TNSite
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Us Weekly η Τζέσικα Σίμπσον είναι για δεύτερη φορά έγκυος, έξι μόλις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

“Σίγουρα δεν το είχαν προβλέψει αλλά η Τζέσικα, ναι, είναι έγκυος” αναφέρει η πηγή του δημοσιεύματος. Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Μάξγουελ Ντρου, στις αρχές Μαΐου.

Ενώ ήταν ακόμα έγκυος στο πρώτο της παιδί, η Σίμπσον είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων δολαρίων με τη διάσημη εταιρεία

αδυνατίσματος Weight Watchers, προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, διαφημίζοντας παράλληλα την εταιρία. Και μέχρι σήμερα η Σίμπσον είχε χάσει 10 κιλά μέσα σε 4 περίπου μήνες προσπάθειας. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή προφανώς θα διακοπεί από την απρόσμενη εγκυμοσύνη.

Τι θα συμβεί όμως με το συμβόλαιο; “Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική ζωή της Τζέσικα δίνονται μόνο από την ομάδα της. Δεν αποκαλύπτουμε οικονομικές πληροφορίες για κανένα από τους συνεργάτες μας” αρκέστηκε να σχολιάσει εκπρόσωπος της εταιρίας Weight Watchers.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία επίσημη δήλωση σχετικά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Σίμπσον -ούτε και η ίδια, όπως έκανε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ανακοινώνοντάς τη μέσω του Twitter της.

yupiii

real

Keywords
Τυχαία Θέματα