Παίζει το κεφάλι του με ΠΑΟΚ

10:32 25/8/2013 - Πηγή: TNSite
Τρίζει επικίνδυνα η καρέκλα του Γενς Κέλερ. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, εφόσον η Σάλκε δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αποκλειστεί την Τρίτη από τον ΠΑΟΚ, ο Γερμανός προπονητής θα χάσει τη δουλειά του.

Η εκκίνηση των «βασιλικών μπλε» στη σεζόν είναι απογοητευτική. Μετά τη δύσκολη νίκη επί της Νέτινγκεν, ομάδας τέταρτης κατηγορίας, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, ακολούθησαν

δύο εντός έδρας ισοπαλίες, 3-3 με το Αμβούργο για το πρωτάθλημα και 1-1 με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Champions League, αλλά και δύο εκτός έδρας ήττες για την Bundesliga, με 4-0 από τη Βόλφσμπουργκ και 2-1 από το Ανόβερο χθες.

Ο Γενς Κέλερ, που τον περασμένο Δεκέμβριο προήχθη σε θέση πρώτου προπονητή από την ομάδα Νέων αντικαθιστώντας τον… Χουμπ Στέφενς, παίζει στην άδεια Τούμπα το κεφάλι του. Φαβορί για να καλύψει τη θέση του, εφόσον τελικά απολυθεί, φέρεται να είναι ο Μάρκους Μπάμπελ. Με τον Γερμανό άλλοτε διεθνή αμυντικό, που έχει εργαστεί σε Στουτγκάρδη, Χέρτα και Χόφενχαϊμ, λέγεται πως ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα