«Παγώνουν» οι σκέψεις για Κατσουράνη

09:07 25/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ένα από τα «δυνατά» ονόματα που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ εν όψει της συμμετοχής της στη Football League είναι εκείνο του Κώστα Κατσουράνη.

Στη Β’ Εθνική ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την τωρινή παρουσία της στη Γ’ Εθνική και θα χρειαστεί οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που

είναι στην ομάδα να… προετοιμαστούν κατάλληλα για τις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας.

Κάτι τέτοιο, όμως, με την έλευση του διεθνούς μέσου και αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας θα μπορούσε να… καθυστερήσει τη συγκεκριμένη «προετοιμασία» των πιτσιρικάδων για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην Α’ κατηγορία.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», εκείνο που φαίνεται πως υπολογίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πως ο χαφ του ΠΑΟΚ είναι 34 ετών. Στην «Ένωση» αναγνωρίζουν πως πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις που θα μπορούσε να βοηθήσει στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια και με αδιαμφισβήτητο ταλέντο.

Όμως αναγνωρίζουν πως δύσκολα θα μπορέσει να παίξει πάνω από έναν χρόνο ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάθε χρόνο τα δίνει όλα και φέτος το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι καθώς όλα δείχνουν η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και αυτό δεν θα είναι καλό για να μπορέσουν οι νεαρότεροι σε ηλικία παίκτες να αποδείξουν πως έχουν και εκείνοι χαρακτήρα να σταθούν σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, δεν έχει προκύψει επίσημα αν θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θέλουν να τον κρατήσουν ή όχι εν όψει της επόμενης σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα