Όουεν Ουίλσον και Βινς Βον: σαραντάρηδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…

13:22 19/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μια αιχμηρή κωμωδία για το ψηφιακό χάσμα των γενεών αλλά και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης σκηνοθετεί ο Σον Λέβι, επιστρατεύοντας ένα δοκιμασμένο κωμικό ντουέτο: ο Όουεν Ουίλσον και ο Βινς Βον έχουν συναντηθεί και στο παρελθόν στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Wedding crashers» (το 2005). Τότε έπαιζαν δύο καρδιοκατακτητές που πήγαιναν απρόσκλητοι από γάμο σε γάμο για να «ψαρέψουν» τα θύματά τους σε ευνοϊκές συνθήκες.

Στη νέα κωμωδία του Σον Λέβι οι δύο ηθοποιοί

ξεδιπλώνουν τις κωμικοτραγικές περιπέτειες δύο σαραντάρηδων που καλούνται να προσαρμοστούν πάση θυσία στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, αλλά και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον στην αγορά εργασίας.

Στην ταινία «Οι καταφερτζήδες» («Τhe Internship»), οι δύο πρωταγωνιστές παίζουν το ρόλο δύο «δεινοσαύρων» που αφού έχουν χάσει ξαφνικά τη δουλειά τους, αποφασίζουν να στραφούν στον πολλά υποσχόμενο «ψηφιακό» κόσμο. Αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή για πρακτική άσκηση στον ιντερνετικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google, με προοπτική, κάποια μέρα, να μονιμοποιηθούν.

«Εκεί όμως ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος, καθώς ο δρόμος για μια θέση σε μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, περνάει ανάμεσα από πανούργους, ανταγωνιστικούς εικοσάχρονους με σπινθηροβόλο βλέμμα…». Στη νέα αυτή παραγωγή που θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου, πρωταγωνιστούν οι: Όουεν Ουίλσον, Βινς Βον, Γουίλ Φέρελ.

Πληροφορίες: «Οι καταφερτζήδες» θα προβληθούν από την Odeon στις 27 Ιουνίου 2013.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα