Ολυμπιακός - Πλατανιάς 2-1

21:36 1/12/2012 - Πηγή: TNSite
Μια ενδεκάδα νίκες συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα την 13η αγωνιστική, επικρατώντας πολύ δύσκολα του μαχητικού Πλατανιά με 2-1. Φωνάζουν οι Κρητικοί για δύο φάσεις. Ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και ποιος ο MVP της αναμέτρησης.
Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Τέταρτος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Οι συνθέσεις

των ομάδων

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης (75' Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (84' Βλαχοδήμος), Αμπντούν, Μήτρογλου (65' Τζιμπούρ).

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κανακούδης, Παληγεώργος, Δέντσας (22' Ντόε), Τζανής, Μιρτσέτα (73' Ναζλίδης), Γκονσάλες, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (46' Μαρτσάκης), Ουντότζι.

Γκολ: 5' Αμπντούν πεν., 19' Τοροσίδης / 37' Ουντότζι

Κίτρινες: 5' Δέντσας, 32' Μιρτσέτα, 65' Κανακούδης

Ο αγώναςΖαρντίμ VS Αναστασιάδης

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Παναχαϊκή παρέταξε την ομάδα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, βάζοντας ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μοδέστο-Μανιάτης, πιο μπροστά ο Ιμπαγάσα, αριστερά ο Αμπντούν, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μήτρογλου. Ίδιο σύστημα (4-2-3-1) παρέταξε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον Μαραγκουδάκη δεξιά στην επίθεση, τον Ουκάρ αριστερά, στο κέντρο τον Κάλαϊτζιτς και σέντερ φορ τον Ουντότζι. Δείτε αναλυτικά πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες. Σημείωση: Ο Μιρτσέτα παίζει στα χαφ και ο Δέντσας σέντερ μπακ.

Δώρο Δέντσα και γκολ με το καλημέρα (1-0)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς και τον Πλατανιά να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν, προκειμένου να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Παρόλα αυτά, ένα παιδαριώδες λάθος του Δέντσα, χάλασε τα σχέδια των Κρητικών και έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά. Ο αμυντικός του Πλατανιά ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ιμπαγάσα ενώ η μπάλα κατέληγε κόρνερ και ο διαιτητές καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αμπντούν που ήταν εύστοχος και έτσι στο 5ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν πλέον πιο εύκολο και τα πόδια τους πιο "ελαφριά", αφού δεν είχαν το άγχος του γρήγορου γκολ. Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι έκαναν το παιχνίδι τους και δεν άργησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κηπουρού.

Πρωταγωνιστής στις δύο μεγάλες φάσεις που είχαν οι Πειραιώτες ήταν ο Νταβίδ Φουστέρ, που μπορεί να πάρει τον τίτλο του μοιραίου. Στο 8' ο Ισπανός σούταρε από τα δεξιά εντός περιοχής αλλά ο Κηπουρός έδιωξε, ενώ στο 17' ο Ιμπαγάσα του έδωσε μαγική ασίστ, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πλατανιά.

Το "χτύπημα" του αρχηγού (2-0)

Η τρίτη ευκαιρία των "ερυθρολεύκων" ήταν φαρμακερή για τους Κρητικούς, αφού δεν γλίτωσαν το 2-0. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χοσέ Χολέμπας, εκείνος σέντραρε άψογα από

Keywords
Τυχαία Θέματα