Οικιακές συσκευές υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας

23:21 15/4/2013 - Πηγή: TNSite

Με στόχο την κατάληψη της κορυφής στον τομέα των οικιακών συσκευών παγκοσμίως έως το 2015 και στο πλαίσιο του Innovative Festival η LG παρουσίασε στο Βερολίνο μία σειρά από έξυπνες και υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας οικιακές συσκευές.

Παρουσιάστηκαν νέα πλυντήρια -στεγνωτήρια Eco-Hybrid με κάδους πλύσης και στεγνώματος 12 και 8 κιλών αντίστοιχα, καθώς και στεγνωτήρια χωρητικότητας 9 κιλών. Τη στιγμή που το κόστος του νερού και του ηλεκτρικού

ρεύματος αυξάνεται, τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, όπως επιτάσσουν οι ανάγκες των Ευρωπαίων καταναλωτών.

Τα συμβατικά πλυντήρια - στεγνωτήρια χρησιμοποιούν ως είθισται ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος. Τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG αντιθέτως, αποδίδουν εξαιρετικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης επιδόσεις κλάσης A, μέσω μιας ειδικής λειτουργίας στεγνώματος, χρησιμοποιώντας αέρα που συμπληρώνει ιδανικά τη συμβατική λειτουργία στεγνώματος.

Επιπροσθέτως, οι στεγνωτήρες Eco-Hybrid της LG διαθέτουν λειτουργία Eco mode και Speed mode με την πρώτη να καταναλώνει περίπου το 50% της ενέργειας ενός συμβατικού στεγνωτήρα, ενώ η δεύτερη λειτουργία είναι κατά 30% ταχύτερη.

Τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια είναι εξοπλισμένα με την αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, αποδίδοντας καλύτερες επιδόσεις στο καθάρισμα και ξεχωριστή φροντίδα ανά κατηγορία υφάσματος.

Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από διαφορετικές ταχύτητες κίνησης του κάδου για να αποδώσει εξειδικευμένους τρόπους πλύσης ανά κατηγορία ενδύματος, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive εξασφαλίζει λιγότερο γάριασμα και ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο ζημιάς στα υφάσματα.

Μαζί με τα ενεργειακά αποδοτικά πλυντήρια - στεγνωτήρια της, η LG παρουσίασε τον πρώτο ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης A+++ και την πρωτοποριακή διπλή πόρτα Door-in-Door. Τα ψυγεία της LG παρέχουν στους καταναλωτές προηγμένες δυνατότητες ενεργειακής εξοικονόμησης, καθώς και ένα ιδιαίτερα πρακτικό σύστημα αποθήκευσης και πρόσβασης των τροφίμων.

Η LG προσδίδει επιπλέον αξία στους ευρωπαίους καταναλωτές με προϊόντα όπως τον φούρνο Charcoal Lighting Heater, τη ρομποτική σκούπα Hom-Bot Square και τα εξοπλισμένα με TrueSteam πλυντήρια πιάτων.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα