Οι πέντε παίκτες κοινού ενδιαφέροντος Ολυμπιακού-Μονακό

11:01 14/11/2013 - Πηγή: TNSite

Με τους ιθύνοντες της Μονακό είχε συνομιλίες τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Βρέντζος, με τους οποίους συζήτησε το μέλλον των Εντινγκά και Μεντζανί στο λιμάνι, ενώ επί τάπητος τέθηκαν και τα θέματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» είχε συνάντηση με τον Βαντίμ Βασιλίεφ, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα, για τον λόγο αυτό.

Ο παράγοντας της Μονακό είχε συνομιλίες και με τους Εντινγκά

και Μεντζανί, με τους οποίους συζήτησε τις έως τώρα εντυπώσεις τους από την παραμονή τους στον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και τις προθέσεις που έχουν για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για τους δυο παίκτες και εφόσον κριθεί σκόπιμο, αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες για την αγορά τους.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του πριγκιπάτου φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Μανωλά, Σιόβα και Μήτρογλου. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στη συνάντηση του Βρέντζου με τον Βασιλίεφ έγινε μια διερευνητική κουβέντα για τους τρεις παίκτες, με τον Μανωλά να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλότερα στη λίστα της Μονακό.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα