Οδεύει προς Αγγλία ο Κράσιτς

02:42 31/5/2013 - Πηγή: TNSite
Πριν από μερικά χρόνια τον θεωρούσαν ως έναν από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς της Ευρώπης. Οι περισσότεροι τον γνώρισαν από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμφανίσεις που κίνησαν το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, η οποία το 2010 τον απέκτησε δαπανώντας περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Ο Μίλος Κράσιτς από τη στιγμή εκείνη και μετά, παρουσίασε συνεχή πτώση στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ, όπου, επίσης, δεν ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του.

Ο Κράσιτς,

όμως, εξακολουθεί να έχει… καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως άφησε να εννοηθεί ο μάνατζέρ του, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς.

«Έχουμε στα χέρια μας προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, τις οποίες μελετούμε με προσοχή. Ο Μίλος θέλει να αγωνίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτή που αγωνίστηκε στη Γιουβέντους και τη Φενερμπαχτσέ και για αυτό το λόγο πρέπει να σκεφτούμε με μεγάλη προσοχή κάθε πρόταση. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή», σημείωσε ο μάνατζερ του Κράσιτς.

Από τα λόγια του φαίνεται πως ο Σέρβος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη. «Ο Μίλος και η σύζυγός του είναι ευτυχισμένοι από τη ζωή τους στην Τουρκία, αλλά λείπει η ευτυχία στην επαγγελματική ζωή του πελάτη μου. Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε.

Ο Κράσιτς είναι μόλις 28 ετών και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του. Πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που στην Φενέρ δεν πρόκειται να συμβεί. Για αυτό το λόγο ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία θέλουν τη Σάντερλαντ να είναι μια από τις ομάδες που έχουν κινηθεί για τον Μίλος Κράσιτς, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνεται η φήμη αυτή από καμία πλευρά.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα