«Ο σοβαρός Ολυμπιακός νικάει»

21:49 24/10/2013 - Πηγή: TNSite
Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη εάν είναι το ίδιο σοβαρός όπως και στο χθεσινό ματς της Πορτογαλίας εξέφρασε ο Νίκος Βαμβακούλας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βαμβακούλα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:Από αυτά που είδα ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός. Έτσι θέλουμε τον Ολυμπιακό
με δύναμη και πάθος. Όταν έχει τα στοιχεία αυτά τότε δεν θα έχει πρόβλημα με καμία ομάδα», σχολίασε –αρχικά- ο Νίκος Βαμβακούλας για την χθεσινή εμφάνιση των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε:

«Αν ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο σοβαρός στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όπως και χθες τότε δεν θα έχει πρόβλημα. Πλέον θα χρειαστεί στο παιχνίδι αυτό να πιέσει αλλά και να προσέχει αρκετά την άμυνα. Θα πρέπει να διαχειριστεί την πίεση από τους οπαδούς και όλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και το τέλος του αγώνα».

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στο ρόστερ…

«Το καλοκαίρι έγιναν πολλές μεταγραφές. Αρκετές καλές από αυτές. Το θέμα είναι πλέον ο προπονητής να επιλέγει τους κατάλληλους παίκτες σε κάθε θέση», ανέφερε ο Βαμβακούλας και κατέληξε σχολιάζοντας την εμφάνισή του Ρομπέρτο:

«Ένας τερματοφύλακας δεν μπορεί να τα έχει όλα. Ο Ρομπέρτο με τους αμυντικούς αυτούς έχει λίγα παιχνίδια. Μετά από περισσότερα ματς όλοι θα είναι καλύτεροι», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα