Ο Πούτιν έγινε σούπερ ήρωας σε βιντεοπαιχνίδι και σκοτώνει τα ζόμπι του Ρασπούτιν

11:56 1/10/2013 - Πηγή: TNSite

Στα του παιχνιδιού πάντα, ο Πούτιν παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ζητώντας την δυτικοποίηση της ρωσικής βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

Και ξαφνικά τα πάντα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή. Ένας στρατός από ζόμπι, υπό την καθοδήγηση του Ρασπούτιν, εισβάλλει στο χώρο και σκοτώνει τους πάντες, εκτός από τον πρόεδρο και έναν Αμερικανό ειδικό στα video game.

Ο Ρώσος Πρόεδρος με τη

βοήθεια του Αμερικανού, αλκοολικού και επιθετικού Μάικ δίνει μάχη για να νικήσει τα ζόμπι με πνεύμα, ύφος και ένα στυλό. Ναι, σωστά διαβάσατε, ένα στυλό. Ο Ρώσος Πρόεδρος, "μαχαιρώνει" κάθε ζόμπι ξεχωριστά με την πένα στην καρδιά και λέει: "Δώσε μου πίσω το στυλό μου".

Εμπνευστής και δημιουργός του παιχνιδιού είναι ο Βέλγος Μάικλ Σμιτς που δηλώνει και θαυμαστής του Πούτιν. Μιλώντας στο Ria-Novosti είπε: "Ο ρόλος αυτός ταιριάζει γάντι στον ατσάλινο Ρώσο πρόεδρο".

Πούτιν έχει την εικόνα ενός σκληρού τύπου που δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Κυνηγά, ιππεύει, είναι σκοπευτής. Ένας ηγέτης πρέπει να είναι δυνατός και κατά τη γνώμη μου ο Πούτιν είναι ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που συμπληρώνει αυτήν την εικόνα", δήλωσε ο Σμιτς σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο.

Το βιντεοπαιχνίδι αναμένεται να βγει στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου και θα είναι συμβατό για PC, iOS και Android τηλέφωνα.

Ο Μάικλ Σμιτς είναι επίσης ο δημιουργός του τελευταίου παιχνιδιού σε κινητά τηλέφωνα για τον Έντουαρντ Σνόουντεν, το "Τρέξε Σνόουντεν Τρέξε", το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής.

Δείτε το παιχνίδι εδώ

Πηγή: The Hollywood Reporter

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα