Ο πιο πλήρης ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός σε νέο «application»

20:30 14/5/2013 - Πηγή: TNSite

Νέα καινοτόμος εφαρμογή για τους χρήστες συσκευών IOS

Τον πληρέστερο τουριστικό οδηγό πόλης έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν οι χρήστες συσκευών IOS ώστε να έχουν κάθε στιγμή πληροφορίες για τον τουρισμό, τα μουσεία, τα μνημεία, τα εστιατόρια, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα.

Πρόκειται για την εφαρμογή mySeeties, την οποία εμπνεύστηκε ο επιχειρηματίας Θεμιστοκής Τσούφης από τη Χαλκιδική και η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει όλες τις τουριστικές υπηρεσίες και πληροφορίες στη συσκευή του.

Ήδη, η εφαρμογή είναι

ενεργή για τη Θεσσαλονίκη (myThessaloniki) και σύντομα θα διατίθενται οδηγοί για τη Χαλκιδική και τη Μύκονο. Θα ακολουθήσουν η Αθήνα και πόλεις απ' όλο τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, η Πράγα, το Λονδίνο και η Μόσχα.

Είναι ένα εγχείρημα πρωτότυπο και διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο τοπικό application, αλλά για ταξιδιωτικούς οδηγούς που λειτουργούν ως εργαλεία υψηλής ποιότητας τόσο για τους χρήστες όσο και για τις επιχειρήσεις.

Η υψηλή αισθητική και το εύχρηστο λειτουργικό περιβάλλον λειτουργούν ως σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την προτίμηση των χρηστών, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε οκτώ γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά, βουλγαρικά, σερβικά, τουρκικά) και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά (keywords), προκειμένου να διευκολυνθούν στον εντοπισμό των πληροφοριών που αναζητούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει, επίσης, χάρτες με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Αφού κατέβει, η εφαρμογή λειτουργεί offline, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δεν υπάρχει 3G χρέωση.

Όραμα του εμπνευστή είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου brand name, το οποίο θα ταυτιστεί με τη έννοια του οδηγού πόλης για τουρίστες και μόνιμους κατοίκους, ενώ μεταγενέστερα θα παρέχει στους χρήστες και τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής, ώστε τελικά να απευθύνονται στην εφαρμογή ως ένα ενιαίο, κεντρικό σημείο μέσω του οποίου θα έχουν ό,τι χρειάζονται για τις επιχειρήσεις της περιοχής που διαμένουν ή επισκέπτονται.

Θα μπορούν, δηλαδή, να κλείνουν δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, να αγοράζουν το γεύμα τους σε ένα εστιατόριο ή να λαμβάνουν υπενθύμιση για την εκδήλωση που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν και να αγοράζουν μέσω της εφαρμογής τα εισιτήρια τους.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν εντελώς δωρεάν απευθείας από το applestore ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https:// itunes.apple.com/gr/app/mythessaloniki/id578881487?mt=8

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα