Ο Κλόουν που τρομάζει το Northampton

00:57 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή και 13 και πάλι μετά μέσα στο ΣΚ.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, ο τρομακτικός κλόουν κρατάει μπαλόνια και ένα αρκουδάκι, ενώ χτύπησε την πόρτα κατοίκου για να βάψει τα περβάζια των παραθύρων του. Ωστόσο δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα σύνεργα.

Αν και αγνώστων στοιχείων έχει τη δική του σελίδα στο Facebook, την οποία έχει ονομάσει "Spot Northampton's Clown», δηλαδή εντοπίστε

τον κλόουν του Νορθάμπτον.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η σελίδα μετράει ήδη 25.000 λάικ.

Πώς προκύπτει όμως ο φόβος των συμπολιτών του;

Καταρχάς από έρευνα που έκανε το πανεπιστήμιου του Σέφιλντ το 2008 και που δείχνει ότι στα 250 παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως 16 ετών που τους επιδείχθηκε φωτογραφία κλόουν, όλα είπαν ότι νιώθουν φόβο.

Δεύτερον, από σχόλια στο Twitter.

"Φοβάται κανείς άλλος τον κλόουν του Νορθάμπτον (@northamptonclown); Θα κουλουριαζόμουν και θα έκλαιγα με τις ώρες #clownscaresme» γράφει χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης".

Κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν διαφορετικά το ζήτημα και υποστηρίζουν πως ο κλόουν δεν κάνει τίποτε άλλο από το να δίνει λίγη ζωντάνια στην πόλη.

καημένος ο κλόουν προσπαθεί να ζωντανέψει το Νορθάμπτον και οι άνθρωποι τον απειλούν ότι θα του κάνουν κακό", αναφέρεται στη σελίδα του κλόουν στο Facebook.

Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι σκοπός του είναι να τρομοκρατήσει.

"Πολύ μίσος, όχι αρκετή αγάπη. Όχι, δεν κουβαλάω μαχαίρι επάνω μου, αυτά είναι χαζές φήμες που διαδίδουν χαζοί άνθρωποι", γράφει.

Αλλά δεν πείθει.

"Πάψε να φοβίζεις τους ανθρώπους, κάποιοι έχουν πραγματική φοβία με τους κλόουν και εσύ τους τρομοκρατείς παρά τα όσα λες", του απαντούν.

Πηγή: Εφημερίδα Μέτρο του Λονδίνου

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα