«Ο γιος μου είναι το οξυγόνο μου»

01:28 19/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η Βίκυ Σταμάτη, 13 μήνες μετά την προφυλάκισή της, σπάει τη σιωπή της και για πρώτη φορά μιλά μέσα από τη φυλακή για το σύζυγό της, για την υγεία της και το παιδί της, σε μία συνέντευξη-εξομολόγηση.

«Με το παιδί μου η σχέση μας είναι τραυματική και πολυεπίπεδη. Βιώνουμε και οι δύο διαδρομές παράλληλες σε γκρίζες ζώνες. Εγώ μόνη, ανήμπορη, ψυχικά, ηθικά και σωματικά συντετριμμένη, το παιδί μου ανήμπορο να αντιδράσει στη σκληρή πραγματικότητα, στοχοποιημένο από την εικονική πραγματικότητα», δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όπως

εξομολογείται, το παιδί της είναι αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό και την ψυχή της. Ο αποχωρισμός τους είναι το βασανιστήριό της. Η ύπαρξή του όμως είναι η «ελπίδα της, η αναπνοή της, το οξυγόνο της».

Η Βίκυ Σταμάτη παραδέχεται: «Είχα υποτιμήσει το παιδί μου, γιατί πίστευα ότι λόγω ηλικίας δεν είχε αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση και είχε βολευτεί στην εικονική κατάσταση που του παρουσίαζα».

Εύχεται και ελπίζει ο γιος της «να εξοπλιστεί με τα αντισώματα της δικής της δοκιμασίας και να βγει σε μία κοινωνία λύκων ως λιοντάρι.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο λέει: «Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή και εξακολουθώ να παραμένω αφοσιωμένη σε εκείνον, που είναι η ζωή μου. Για μένα η σχέση μας μετράει από τότε. Για εκείνον δεν ξέρω αν είναι έτσι, αλλά για μένα η σχέση μας μετράει από τότε».

Θεωρεί ότι πληρώνει για πράγματα πουν δεν έφταιξε και που δε γνώριζε και πιστεύει ότι δεν ήταν η μοναδική κοπέλα από φτωχή οικογένεια που παντρεύτηκε ένα ευκατάστατο άνδρα.

Το πρόβλημα υγείας, που βρισκόταν υπό έλεγχο, επιδεινώθηκε στη φυλακή και πρέπει να το αντιμετωπίσει επειδή «η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό για το ανήλικο τέκνο της».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα