Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν και μονόφθαλμος Μαντς Μίκελσεν στον υπόσκοσμο του Τόκιο

00:29 23/6/2013 - Πηγή: TNSite

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν δεν πτοείται από τις αρνητικές κριτικές του «Only God Forgives» στις Κάννες, ούτε από τη χλιαρή υποδοχή του κοινού στο υπερβίαιο σύμπαν της νέας του ταινίας και έχει ήδη στο μυαλό του ένα follow up στην καταβύθιση του Ράιαν Γκόσλινγκ στην κουλτούρα του ανατολικού υποκόσμου. Το εν είδει σίκουελ που έχει στο μυαλό του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, θα διαδραματίζεται στο Τόκιο και στα σχέδια δεν περιλαμβάνεται ο σταρ

του «Drive» και του «Only God Forgives», αλλά ο Δανος Μαντς Μίκελσεν, στο ρόλο του One Eye Man – ήρωας του παλιού «Valhalla Rising». Ναι, κι εμείς μπερδευτήκαμε.

Ο Ρεφν δήλωσε ότι θα ήθελε να αναβιώσει το χαρακτήρα του μονόφθαλμου εκδικητή με την υπερφυσική δύναμη και συζητούν με τον Μίκελσεν αυτήν την προοπτική, καθώς «υπάρχουν αναλογίες ανάμεσα στο Valhalla Rising, το Drive και το Only God Forgives. Είχα αυτήν την ιδέα να βάλω τον Μαντς να επιστρέψει στις ρίζες αυτού του χαρακτήρα, αλλά κάντοντας την ταινία στο Τόκιο».

Σε ερώτηση για το αν η ταινία θα είναι σίκουελ κάποιας προηγούμενης δουλειάς του ο Ρεφν απαντά αινιγματικά: «Το Τόκιο είναι ένας κόσμος από μόνος του». Και αν ακόμα προσπαθείτε να καταλάβετε πώς ο σιωπηλός πολεμιστής της εποχής των Βίκινγκς θα βρεθεί να συναλλάσσεται με το σύγχρονα δίκτυα του εγκλήματος στην Ιαπωνία, ο σκηνοθέτης απλώς συμπληρώνει ότι «θα είναι μια ταινία για το μέλλον».

Ο Ρεφν έχει αναλάβει στο μεταξύ την τηλεοπτική «Μπαρμπαρέλα», αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα, αφού δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν την εμμονή του με το Τόκιο και το όνειρο μιας ταινίας εκεί.

Όσο για τον One Eye, μάλλον θα ενταχθεί σε αυτό το «Tokyo drift» με τρόπο που μόνο ο Νίκολας Βίντινγκ Ρφν θα μπορούσε να εφεύρει και με όχημα -τι άλλο;- τη βία.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα