Νέος οδηγός πόλης για συσκευές iOS

13:01 17/6/2013 - Πηγή: TNSite

Ένας από τους πληρέστερους οδηγούς πόλης με πληροφορίες για τον τουρισμό, τα μουσεία και τα μνημεία, την εστίαση, τη διασκέδαση, τα εμπορικά καταστήματα, τις επιχειρηματικές και πολιτιστικές δράσεις, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη διάθεση όλων των χρηστών συσκευών iOS.

Μέσω της εφαρμογής mySeeties, την οποία μπορούν να κατεβάζουν εντελώς δωρεάν απευθείας από το applestore ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://

itunes.apple.com/gr/app/mythessaloniki/id578881487?mt=8, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν στη Θεσσαλονίκη (myThessaloniki) αλλά και στη Χαλκιδική και στη Μύκονο. Θα ακολουθήσουν σύντομα η Αθήνα, αλλά και πόλεις από όλο τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, η Πράγα, το Λονδίνο και η Μόσχα.

Είναι ένα εγχείρημα πρωτότυπο και διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο τοπικό application, αλλά για ταξιδιωτικούς οδηγούς που λειτουργούν ως εργαλεία υψηλής ποιότητας τόσο για τους χρήστες όσο και για τις επιχειρήσεις. Η υψηλή αισθητική και το εύχρηστο λειτουργικό περιβάλλον λειτουργούν ως σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την προτίμηση των χρηστών, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 8 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Βουλγάρικα, Σέρβικα, Τούρκικα) και οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά (keywords) προκειμένου να διευκολυνθούν στον εντοπισμό των πληροφοριών που αναζητούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις καταναλωτικές τους συνήθειες. Το περιεχόμενο ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει, επίσης, χάρτες με αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Αφού κατέβει, η εφαρμογή λειτουργεί offline, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δεν υπάρχει 3G χρέωση.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα