Νέοι με… ελπίδες για το Euro

21:57 5/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Εθνική Νέων απέναντι στην αντίστοιχη της Κροατίας, στην πρώτη της αναμέτρηση για την elite round, διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro.«Ζωντανές» έμειναν οι ελπίδες της Εθνικής Νέων για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έπειτα από την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κροατία.

Οι παίκτες του Θοδωρή Παχατουρίδη πήραν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με γκολ

του Γούτα, ωστόσο, ο Κις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66’ χάρισε το βαθμό στους Κροάτες.

Εξαιρετική εμφάνιση για λογαριασμό της Εθνικής πραγματοποίησε ο Μπάρκας (Ατρόμητος), που χάρη στις εξαιρετικές του επεμβάσεις είπε αρκετές φορές «όχι» στις προσπάθειες των αντιπάλων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κροατία: Μαλένιτσα, Μαρότι, Πάβιτς, Σιμούνοβιτς, Πέριτς, Μπρλεκ, Καναντίγια, Μ. Κοβάσεβιτς, Γκρζαν (46΄ Ίβαντσιτς), Κις (76΄ Σπέχαρ), Μίσιτς (58΄ Αλβίρ)

Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (71΄ Σουνάς), Δώνης (71΄ Δώνης), Ιωαννίδης, Φούντας (80΄ Δεληγιαννίδης), Ανδρεόπουλος

«Ήταν ένα ματς ανοιχτό από το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές. Οι Κροάτες είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά κι εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες, όμως, δεν αξιοποιήσαμε. Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική, αλλά σε ατομικό επίπεδο έγιναν πολλά λάθη, τα οποία μας στέρησαν τη νίκη. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι αποτρεπτικό για την πορεία μας στο τουρνουά. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με την Ισπανία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο», δήλωσε μετά το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Θοδωρής Παχατουρίδης.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Νέων είναι η Ισπανία την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Ιουνίου και ώρα 14:00.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα