Νέο τρέιλερ για τον «Αδάμαστο»!

21:57 12/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η ταινία που έκανε πάνω από 1.000 εισιτήρια σε 2 μόλις προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου Θάνου Κερμίτση και πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας, ο «Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα», θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τη FilmBoy Pictures. Η ταινία είναι βασισμένη

στην ομώνυμη σειρά κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του βραβευμένου Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος κρατά και τον βασικό ρόλο του Ντράγκαρ.

Στον σκοτεινό κόσμο του Ελεμπρος, η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά με σιδερένια γροθιά και όλοι οι λαοί βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της. Ενας σκλαβωμένος βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά, ο Ντράγκαρ, παίρνει μέρος σε μονομαχίες, διασκεδάζοντας τους ευγενείς της Αυτοκρατορίας. Το σώμα του βρίσκεται εκεί, αλλά το μυαλό του ταξιδεύει στον τόπο του και στη γυναίκα που άφησε πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Game on, F***ers!» Η επιστροφή του Μπραντ Πιτ!

Καθώς καταφέρνει να αποδράσει παίρνοντας όμηρο τη Βαλέρια, την κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας, ο τελευταίος στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Ο δρόμος του γυρισμού αποδεικνύεται γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις τόσο για τον Ντράγκαρ, όσο και για την κακομαθημένη Βαλέρια.

H πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας βασίζεται στο κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα», του Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στον ρόλο του «αδάμαστου» ήρωα. Παρά την απαιτητική παραγωγή, πρόκειται για μία ανεξάρτητη ταινία, που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά μέσω crowdfunding.

Παίζουν επίσης οι : Θάνος Κερμίτσης , Μελέτης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Αρης Καπλανίδης, Γεωργία Γιαννακούδη, Κυριάκος Κορογιάννης, Γιώργος Μπούγος, Βασίλης Λόγιος, Θάνος Λιάκος και Κωνσταντίνα Τάτση.

Η σκηνοθεσία είναι του Θάνου Κερμίτση ενώ το σενάριο συνυπογράφουν ο Θάνος Κερμίτσης και ο Γιάννης Ρουμπούλιας. Η επική μουσική επένδυση της ταινίας είναι του Δημήτρη Παπαβασιλείου.

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Game on, F***ers!» Η επιστροφή του Μπραντ Πιτ!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα