Νέγκα - Ζαχαριάς: Η πρώτη κρίση στη σχέση τους

21:08 27/12/2013 - Πηγή: TNSite

Τι συμβαίνει με την Αθηναΐδα Νέγκα και τον σύντροφο της, τον γνωστό επιχειρηματία Χάρη Ζαχαριά; Στα κοσμικά πηγαδάκια της πόλης κυκλοφορεί η είδηση πως το ζευγάρι περνάει την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση του. Η ραδιοφωνική παραγωγός που τόσα χρόνια έδινε συμβουλές σε ζευγάρια για το πώς να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται θα κληθεί -πρώτη φορά- να βρει τον τρόπο να παλέψει για να σώσει τη σχέση της.

Παρά τα προβλήματα, το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η Αθηναΐς έχει πει σε δικούς της ανθρώπους πως προσπαθούν και οι δύο να κάνουν ό,τι μπορούν,

αφού υπάρχει κι ένα παιδί, η κόρη τους, την οποία υπεραγαπούν και δεν θα έκαναν σπασμωδικές κινήσεις. Ο Χάρης Ζαχαριάς είναι γόνος της γνωστής οικογένειας που διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών.

Πάντως, σύμφωνα με όσα έχει εξομολογηθεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της η Αθηναΐς, ο Χάρης είναι εκείνος που συνήθως ύστερα από έναν καβγά δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να φτιάξει η σχέση τους, ενώ είναι και πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Οσο για τον Χάρη, εκείνο που τον είχε τραβήξει στη ραδιοφωνική παραγωγό ήταν η εξυπνάδα και η μόρφωσή της. Μάλιστα είχε δηλώσει πως «αν είσαι έξυπνος, δεν αφήνεις μια τέτοια γυναίκα να σου φύγει. Αντιθέτως, κάνεις και παιδιά μαζί της».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα