«Ναι, τον θέλει ο Ολυμπιακός»

12:00 26/6/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Τσούμπερ αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς και στα 22 του χρόνια δείχνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων με τις ικανότητές του. Είναι παίκτης που αγωνίζεται στα άκρα και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και στις ασίστ.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται πως είναι στα σκαριά κάποια κίνηση, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη γίνεται ξεκάθαρο πως εάν οι «ερυθρόλευκοι» τα βρουν με την ομάδα του (έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και δεν έχει μπει πωλητήριο, άρα κανείς δεν ξέρει τις απαιτήσεις

της), η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει.

«Ναι, τον θέλει ο Ολυμπιακός και μιλάμε εδώ και καιρό. Να ξέρετε πάντως πως δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Γκρασχόπερς και το αν θα τον δώσει. Απ’ όσο γνωρίζω θέλουν να τον δώσουν, αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Φυσικά τον ενδιαφέρει πολύ η πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι μια ομάδα που παίρνει πρωταθλήματα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι άρτια οργανωμένη και θα είναι πολύ καλό βήμα γιο την καριέρα του. Παράλληλα, η παρουσία του Μίτσελ είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ. Πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα και μεγάλο προπονητή», δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή στη «SportDay».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα