«Να σταματήσει η προπονητολογία, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί»

15:56 6/8/2013 - Πηγή: TNSite
Στο θέμα Μίτσελ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσίαση του Σαβιόλα. «Η προπονητολογία πρέπει να σταματήσει.Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή χρειαστεί, θα την κάνουμε».

«Το θέμα με τον προπονητή του Ολυμπιακού και την προπονητολογία πρέπει αν σταματήσει. Ο Ολυμπιακός όταν πρέπει, όταν αρχίσουν

οι επίσημοι αγώνες δηλαδή, θα είναι έτοιμος» δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αφού χαρακτήρισε πολύ καλό το ήδη υπάρχον ρόστερ τόνισε ότι θα υπάρξει περεταίρω ενίσχυση.

«Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή αν η ομάδα δεν έχει δείξει αυτά που πρέπει. Η ομάδα έχει κάνει σκληρή προετοιμασία. Όταν μια ομάδα έχει δουλέψει σκληρά, είναι λογικό να είναι κουρασμένη και να μην αποδίδει τα μέγιστα στα φιλικά».

Τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ότι υπάρχει χρόνος να γίνουν διορθωτικές αλλαγές, αν αυτές χρειαστούν. «Η προπονητολογία δεν ωφελεί κανέναν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή χρειαστεί, θα την κάνουμε. Η ομάδα έχει άλλα δύο φιλικά μπροστά της πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνουμε ό, τι πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα