«Να επιβεβαιώσουμε την άνοδό μας…»

21:36 10/1/2014 - Πηγή: TNSite
Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, ήταν μια κακή παρένθεση για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Στάικος Βεργέτης, μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και για αυτό που έρχεται με τον Πλατανιά, την Κυριακή, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Nova:Για
την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Είμαστε υποχρεωμένοι να φύγουμε απ' το Κύπελλο και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως παίξαμε στα Γιάννενα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' τον πρώτο γύρο και να ξαναβρούμε την ομοιογένειά μας. Καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο. Θα εκμεταλλευτούμε τη συνοχή μας αμυντικά και επιθετικά να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας».Για την πορεία της ομάδας του Πλατανιά μετά την έλευση Αναστόπουλου: «Η δουλειά μας στο γήπεδο είναι η ίδια και ο κάθε παίκτης έχει κάποια καθήκοντα. Αυτό ισχύει σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αλλάζει μόνο ο βαθμός δυσκολίας. ο Πλατανιάς έχει ενισχυθεί, παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Εάν οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι τότε μπορούν να ανταπεξέλθουν».Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Αυτή η αναμέτρηση είναι από τα παιχνίδια που παίζει μεγάλη σημασία το ποια ομάδα θα προηγηθεί πρώτη. Εάν μια ομάδα κάνει γκολ και μπορέσει να το διαχειριστεί τότε θα πάρει και τη νίκη».Για το αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν απ' τον αντίπαλο: «Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν καλοί παίκτες. Σε όλες τις γραμμές ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες. Όταν μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις ασχολούμαστε με τους επιθετικούς. Ο Μπέλιτς, ο Κάται, ο Γουνδουλάκης είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για το πώς περιμένει να παίξει ο Πλατανιάς: «Αυτό που είδα στο τελευταίο του παιχνίδι είναι ότι δεν κλείστηκε και προσπάθησε να κάνει ένα παιχνίδι κυριαρχίας. Πιστεύω όμως ότι δεν θα κάνει το ίδιο και με εμάς».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα