Να μπει με ψυχή…

08:23 18/8/2013 - Πηγή: TNSite
Delete στην περσινή μέτρια σεζόν θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, φιλοδοξώντας να φτάσει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στο «τριφύλλι» επιθυμούν να ξεκινήσουν με νίκη την φετινή προσπάθειά τους κόντρα στον Παναιτωλικό (21:30, Novasports , NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες υπήρχαν οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν

με εγνωσμένης αξίας μαζί νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, τους οποίους όλο αυτό δούλεψε ο Γιάννης Αναστασίου.

Επίσης, σημαντική θεωρείται η επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, η οποία θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Παναθηναϊκού στη φετινή του προσπάθεια. Μέχρι χθες είχαν διατεθεί περίπου 12.000 εισιτήρια μαζί με τα διαρκείας και είναι αδιάθετα περίπου 4.000 εισιτήρια.

Όλες αυτές τις μέρες ο 40χρονος προπονητής είχε ιδιαίτερες συνομιλίες με τους περισσότερους παίκτες δίνοντας συγκεκριμένες εντολές στον καθένα.

Ο Έλληνας προπονητής θα παρατάξει σε σύστημα 4-1-4-1 το «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, ενώ εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Λαγός και Ντα Σίλβα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν Ντίνας, Μπαϊράμι και Καρέλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μουζακίτης, Δώνης, Ανστασόπουλος και Μπεργκ.

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα