Μουρίνιο: Ισάξιος του Ζιντάν ή του Φίγκο ο Εζίλ

18:10 5/9/2013 - Πηγή: TNSite
Την άποψη πως η Άρσεναλ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, μετά την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Άρσεναλ κατάφερε να αποκτήσει τον Μεσούτ Εζίλ, καταβάλλοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης σχεδόν 50 εκατ. ευρώ. Με τη μεταγραφή αυτή οι «Κανονιέρηδες» ενισχύονται σημαντικά, κάτι που παραδέχεται ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Με την προθήκη του Εζίλ, η Άρσεναλ αποκτά μεγάλη ποιότητα και μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και

τον τίτλο στην Αγγλία. Πρόκειται για έναν φανταστικό παίκτη, ο οποίος μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του και να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς. Πριν από λίγες μέρες δεν θεωρούσα την ομάδα του Βενγκέρ ικανή να παλέψει για το πρωτάθλημα. Σήμερα έχω άλλη άποψη», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μουρίνιο συνεργάστηκε με τον Γερμανό μέσο κατά την κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεπώς έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη για την αξία του. Η άποψη αυτή, ωστόσο, αιφνιδιάζει. «Ο Εζίλ είναι μοναδικός στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν στη θέση του. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και προσαρμόζεται στις συνθήκες του κάθε αγώνα, τον κάνουν απίστευτο παίκτη. Θεωρώ πως είναι ισάξιος του Ζιντάν ή του Φίγκο. Κατά την παρουσία του στη Μαδρίτη, βοήθησε τόσο εμένα, όσο και τους συμπαίκτες του», τόνισε ο προπονητής της Τσέλσι.

Από τα λόγια του συμπεραίνει κανείς πως θεωρεί λάθος την παραχώρηση του Εζίλ. «Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς η Ρεάλ άφησε έναν τέτοιο παίκτη. Θα το μετανιώσουν σύντομα εκεί στη Μαδρίτη. Ποδοσφαιριστή σαν τον Εζίλ δεν πρόκειται να ξαναβρούν», υπογράμμισε με έμφαση ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Πορτογάλος έχει δίκιο ή αν οι άνθρωποι της Ρεάλ έκριναν σωστά.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα