«Μου έστειλε μήνυμα ο Κατσικάρης»

01:22 24/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μόνο κακό στην εικόνα της εθνικής ομάδας της Ρωσίας κάνει η αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη, σύμφωνα με τον Σεργκέι Μόνια. Μάλιστα, ο 30χρονος διεθνής αποκάλυψε στον Τύπο της χώρας πως ο Έλληνας κόουτς του έστειλε μήνυμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της παραίτησής του.

«Βέβαια, δεν είναι φυσιολογικό να χάνει η ομάδα τον προπονητή και τον τζένεραλ μάνατζερ, παραμονές της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ. Μπορεί να μιλήσει σύντομα (σ.σ. ο Κατσικάρης), για να εξηγήσει λεπτομερώς το τι έγινε ακριβώς. Όπως όλοι

ξέρουμε, ο κόουτς έγραψε μία επιστολή. Αλλά, εμένα που έστειλε μήνυμα, όπου μου εξηγούσε τα πάντα. Είναι λάθος και άσχημο αυτό που έγινε, για την εικόνα της ομάδας», δήλωσε ο Σεργκέι Μόνια στην ιστοσελίδα «championat.com» για την ξαφνική αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

Στο μεταξύ, ύστερα από σημερινή (23/7) απόφαση του ΔΣ της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ, ο Βασίλι Καράσεφ θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής ομάδας, με τον… μόνιμο τεχνικό να ανακοινώνεται μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας της ομοσπονδίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα